röplabda röplabda röplabda

"Így az első forduló után szeretném megköszönni a szervezést, mert nagyon jól éreztük magunkat az első meccsen. Jól szórakoztunk, alig várjuk a jövő heti derbit!"
Kalovits Gábor, NIKE Magyarországi Fióktelepe

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.

Mit szólnál hozzá, ha kedvenc sportágadat a legjobb kollégáiddal játszhatnád,
és a céged még támogatna is ebben?

Te is kíváncsi vagy, hogyan állnátok meg helyeteket kollégáiddal az üzleti sportéletben?

Most mindezt kipróbálhatod, hiszen indul az Üzleti Röplabdaliga céges röplabdabajnokság új idénye!

Legyetek ott Ti is női-férfi vegyes csapatoddal,
és küzdjetek meg a konkurenciával!

 

Még nem ismered az Üzleti Röplabdaligát? Tudj meg róla többet most az alábbiakból!

 

Miért éppen az Üzleti Röplabdaliga?


Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

A céges röplabda verseny mérkőzéseinek helyszíne évek óta a kedvelt Folyondár Vasas sportcsarnok, ahol az idei évtől már párhuzamosan, három pályán rendezzük a bajnoki mérkőzéseket.

Az Üzleti Röplabdaliga pályák megfelelnek az alábbi kritériumoknak:


Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerű röplabda bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Röplabdaliga! A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

A konkurenciaharcok mellett az üzleti kapcsolatok ápolására, kialakítására is lehetőséged nyílhat a céges röplabda bajnokság keretében!


Hatékony csapatépítés

Röplabda csapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.


Tudósítás minden meccsről!

Az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen amatőr verseny Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül!
Így az Üzleti Röplabdaliga eseményeiről nem marad le csapatod egyetlen szurkolója sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges röplabda tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű internetes felületen - Üzleti Liga Eredmények oldal - tesszük közzé. Az oldal szolgáltatásai egyre bővülnek, a szokásos tabella, góllövőlista mellett például listázhatod soron következő ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját is.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Röplabdaliga megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű röplabda versenyen vehess részt, szinte profi sportolónak érezve magad.

 

"Gratulálok, a Ti bajnokságotok flexibilis, élvezetes, a mai kor igényeinek megfelelő, egyszóval: TUTI!" - Szabó Péter, Procter&Gamble

 

Nézd meg az Üzleti Röplabdaliga részleteket!

 

A legutóbbi Üzleti Röplabdaliga már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

A következő Üzleti Röplabdaliga indulásának várható dátuma 2018. 11. 08.
Regisztrálj itt, hogy Téged is az elsők között értesíthessünk a jelentkezés lehetőségének megnyitásáról!