kézilabda kézilabda kézilabda kézilabda

"Így az első forduló után szeretném megköszönni a szervezést, mert nagyon jól éreztük magunkat az első meccsen. Jól szórakoztunk, alig várjuk a jövő heti derbit!"
Kalovits Gábor, NIKE Magyarországi Fióktelepe

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.

Izgalmas kézilabdameccsek a kedvenc kollégáiddal?
És mit szólnál hozzá, ha a céged még támogatna is ebben?

Most itt a lehetőség, kipróbálhatod magad a cégek kézilabda-bajnokságának mezőnyében!

Legyél ott céged női-férfi vegyes csapatával!

Évente egyszer van lehetőség, hogy bekapcsolódj az Üzleti Kézilabdaligába,
csatlakozz Te is!

Csak céges csapatok vesznek részt, így nincs szükség kézilabdás múltú játékosokra.
A nevezéshez elég egy lelkes csapat, és máris ott lehettek a mezőnyben!

És még egy dolog - a bajnokság természetesen női-férfi vegyes! :-)

 

Ha még nem ismered az Üzleti Ligát, olvasd el alábbi ismertetőnket!

 

Miért éppen az Üzleti Kézilabdaliga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

A céges bajnokságban a kézilabda mérkőzések kiváló talajú, szabvány méretű pályákon zajlanak, a bajnokságot a felújított Honvéd Kézilabda Csarnokban rendezzük meg.

Az Üzleti Ligában egyébként minden kézilabda pálya megfelel az alábbi kritériumoknak:

Sportszerű játék

Ha az Üzleti Kézilabdaliga keretén belül a kézilabda mérkőzések során valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a kézilabda bajnokságon csak céges csapatok szerepeljenek.

Gyere és kézilabdázz Te is kulturált körülmények között, egy remek és sportszerű közösségben!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerű kézilabda bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Kézilabda liga! A résztvevők kizárólag céges csapatok, így köztük akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

A konkurenciaharcok mellett az üzleti kapcsolatok ápolására, kialakítására is lehetőséged nyílhat a céges kézilabda mérkőzések során!

Hatékony csapatépítés

Kézilabda csapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Tudósítás minden meccsről!

Az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen amatőr verseny Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül!
Így az Üzleti Kézilabdaliga kézilabda bajnokság eseményeiről nem marad le csapatod egyetlen szurkolója sem, hiszen a minden mérkőzésről elkészülő kézilabda közvetítés nagyon sok információt, többször fotókat is tartalmaz a mérkőzésekről.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű internetes felületen - Üzleti Liga Eredmények oldal - tesszük közzé. Az oldal szolgáltatásai egyre bővülnek, a szokásos tabella, góllövőlista mellett kézilabda közvetítés is megtalálható, de akár csapatod házi góldobólistáját is megnézheted néhány kattintással.

Az egyedülálló Üzleti Liga Eredmények oldal jóvoltából valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet az összes céges kézilabda válogatott legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk a Ti rendelkezésetekre is az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé cégednél a kézilabda csapat.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha a céges kézilabda bajnokság megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a kézilabda bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek beosztását, melyben minden kézilabda meccs időpontja és helyszíne is szerepel. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A játékvezetők mellett minden kézilabda meccs során állandóan ott lesz egy szervezőnk is, aki nemcsak tudósítást ír a mérkőzésekről, hanem szívesen segít kérdéseitekkel kapcsolatban. A célunk, hogy sportszerű és korrekt versenyen vehess részt, sőt, szinte profi sportolónak érezhesd magad!

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Nézd meg az Üzleti Kézilabda liga részleteket!