kézilabda kézilabda kézilabda kézilabda kézilabda

"Így az első forduló után szeretném megköszönni a szervezést, mert nagyon jól éreztük magunkat az első meccsen. Jól szórakoztunk, alig várjuk a jövő heti derbit!"
Kalovits Gábor, NIKE Magyarországi Fióktelepe

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.

Ugye Téged is lázba hoz, mikor kézilabdát fogsz a kezedbe?
Mikor felállsz a pályára, szemben az ellenfél kapujával...

Mit szólnál hozzá, ha azokkal küzdhetnél a pályán a győzelemért, akikkel a napjaid nagy részében egyébként is remekül együtt tudsz működni?

Most lehetőséged nyílik erre, hiszen
újra indul a céges kézilabda-bajnokság!

Az ország legnagyobb céges sportközösségébe hívunk meg,
legyél ott kollégáiddal közel 17.000 Üzleti Liga játékos között!

 

Miért éppen az Üzleti Kézilabdaliga?

 

Remek pálya, színvonalas környezet

A céges bajnokságban a kézilabda mérkőzések hitelesített pályán zajlanak, a versenyt a frissen felújított Honvéd Kézilabda Csarnokban rendezzük meg.

Nem kell a világ végére utaznod a meccsekért - a pálya jól megközelíthető, ha autóval érkezel, az utcában ingyen parkolhatsz.

A létesítményben kényelmes öltözők, kulturált fürdési lehetőség áll rendelkezésedre.


Sportszerű játék

A játék heve magával ragad - bár a mérkőzések gyakran kiélezettek, az Üzleti Kézilabdaliga mégis a legsportszerűbb bajnokságok egyike. Többek között azért, mert minden játékos a munkahelye nevével fémjelzett csapatban játszik.
Ugye Te is tiszteletben tartod céged jó hírét?


Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerű kézilabda bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Kézilabdaliga! A résztvevők kizárólag céges csapatok, így köztük akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!
A konkurenciaharcok mellett az üzleti kapcsolatok ápolására, kialakítására is lehetőséged nyílhat a céges kézilabda mérkőzések során!


Hatékony csapatépítés

Kézilabda csapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.


Tudósítás minden meccsről!

Az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen amatőr verseny Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül!
Most Te lehetsz a sztár kollégáid, családod, barátaid körében - hiszen a tudósítások Rólad és csapattársaidról szólnak, ráadásul a mérkőzésekről alkalmanként képriportot is készítünk!

Az Üzleti Liga Eredmények oldalon mindig megtalálod a saját és vetélytársaid mérkőzéseiről szóló, legújabb beszámolókat,valamint böngészheted a dinamikusan frissülő eredménystatisztikákat. Az országos szinten egyedülálló adatbázist akár soron következő ellenfeled feltérképezésére is használhatod.

Mérkőzéseid követését, csapatod szervezését több alkalmazás - Mérkőzés előregisztráció, Mérkőzésfigyelő, Eredménykövető - segíti a verseny során.

 

Női játékosok is nevezhetnek?

 

Természetesen, sőt!
Az Üzleti Kézilabdaliga egy vegyes bajnokság, melynek Versenyszabályzata elő is írja a női játékosok szereplését.

 

Hogyan tudsz akár azonnal bekapcsolódni a versenybe?

 

Részvételi szándékodat az online megrendelés (Nevezési lap) kitöltésével jelezheted. A sikeres megrendelést e-mailben igazoljuk vissza.

A megrendelés leadását követően máris használhatod a Team menedzsment rendszert, ahol online igazolhatsz játékosokat, és alakíthatod csapatodat a bajnokság során.

 

Miért éppen most?

 

Az Üzleti Kézilabdaligát évente egyszer rendezzük meg! Jövő januárban indul a következő verseny, ha arról lemaradsz, még egy évet kell majd várnod a következőre...

Szívesen kézilabdáznál hétfő esténként?
Vannak olyan kollégáid, akik hozzád hasonlóan szeretik a sportot, a kihívásokat?
Hiszel magadban és a munkahelyi közösségedben, hogy felveszitek a versenyt más cégek, ugyancsak ott dolgozókból álló csapataival?

Ha IGEN a válaszod, akkor ne habozz, legyetek ott Ti is a következő Üzleti Kézilabdaligán!

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Részletes adatok - pálya címe, időpontok, nevezési díj, játékszabályok

 

Az Üzleti Kézilabdaliga teljes részvételi díja az egész csapatod számára 195.000,- Ft + áfa, mely összeg már mindent magába foglal, így tartalmazza a pályabérleti díjat, a MÉRKŐZÉSENKÉNT KÉT JÁTÉKVEZETŐ díját, valamint a jelen ajánlatban, és a mellékelt rendezvény adatlapon szereplő szolgáltatások ellenértékét.


Kézilabdázz velünk az Üzleti Ligában, és egyúttal

 

Helyszín adatok, mérkőzésidőpontok, játékszabályok tehát még egyszer itt!

 

FIGYELEM! A pályakapacitás végessége miatt csak korlátozott számban tudjuk fogadni a résztvevőket!

A nevezéseket online nevezési rendszerünk a beérkezés sorrendjében fogadja, egészen a mezőny felteltéig. Ha a mezőny feltelik, a rendszer lezárja a nevezést, függetlenül attól, hogy a jelentkezési határidő elmúlt-e már.

 

Ha szívesen játszanál izgalmas meccseket más céges csapatokkal, és szeretnél bekapcsolódni az egyetlen céges kézilabda-bajnokságba, akkor
kattints ide, és töltsd ki a megrendelést / jelentkezési lapot!

 

Üdvözlettel:

Dynamic Team