női labdarúgás női labdarúgás női labdarúgás női labdarúgás

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Már sokadik alkalommal veszünk részt a Dynamic Team által szervezett bajnokságokban és mindig pozitív élményekkel és barátságokkal lettünk gazdagabbak. Fontos a küzdés az életben, de néha kell, hogy ezt szabadon és" igazi tét" nélkül, felhőtlenül tehessük!"
Sárbogárdi Tamás, p92 IT Solutions Kft.

Folytatódik a női céges foci...

idén talán a Te csapatod lesz a Női Üzleti Liga bajnoka?

Most a nőké lesz a pálya!

Te is kíváncsi vagy, hogyan állnátok meg a helyeteket kolléganőiddel ebben a hajtós bajnokságban?

Nevezz most, legyetek ott a CSAK női és CSAK céges csapatokból álló mezőnyben!

 

Te még nem ismered a Női Üzleti Ligát? Olvasd el alábbi ismertetőnket!

 

Miért éppen a Női Üzleti Liga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák

A céges női labdarúgás helyszíneinek kiválasztásánál sok szempontot vettünk figyelembe. A Női Üzleti Liga helyszínei megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

Sportszerű játék

Ha az Üzleti Liga céges labdarúgó bajnokság mérkőzésein valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges labdarúgó bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerűen női labdarúgás, hanem igazi presztízscsaták helyszíne a Női Üzleti Liga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben a Női Üzleti Liga, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt női labdarúgó bajnokság mezőnyében való szereplésnél.

Hatékony csapatépítés

Labdarúgócsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Tudósítás minden meccsről!

A nemzeti labdarúgó bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így a Női Üzleti Liga eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a női labdarúgás nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításaiból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásai egyre bővülnek, a szokásos tabella, góllövőlista mellett például listázhatod soron következő ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját, vagy akár csapatod házi góllövőlistáját is megnézheted egy kattintással.

Az Üzleti Liga Eredmények oldal interaktív szolgáltatásai - pl. játékosprofil szerkesztés, játékvezető és tudósítások értékelése - szintén egyedülállóak.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga női labdarúgás megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a női labdarúgó bajnokság során.

A Női Üzleti Liga kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

Az Üzleti Liga női labdarúgás játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is mindent a Női Üzleti Ligáról!

 

A legutóbbi Női Üzleti Liga már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városának Labdarúgás sportágban induló legközelebbi Üzleti Liga rendezvényei, melyekre már nevezni is lehet:

Üzleti Liga Angyalföld
Üzleti Liga Buda
Üzleti Liga őszi-tavaszi műfüves 2.0
Üzleti Liga őszi-tavaszi műfüves bajnokság
Üzleti Liga Pest