székesfehérvári városi kispályás bajnokság székesfehérvári városi kispályás bajnokság székesfehérvári városi kispályás labdarúgó-bajnokság székesfehérvári városi kispályás labdarúgó-bajnokság Alba Liga

Üzleti Liga
országos céges
labdarúgó bajnokság

helyszínek:

Budapest

 

Győr

 

Székesfehérvár

Székesfehérvár

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"Gratulálok a szervezéshez, a játékvezetéshez és a tudósításokhoz. Nagyon színvonalas volt mindegyik!"
Simon Levente, Panasonic South-East Europe

"Maximálisan elégedettek vagyunk a projecttel! Szervezés, helyszín, bíró, ellenfelek, stb. Ha rajtunk múlik, ezentúl bizton számíthattok rénk mint résztvevőkre!"
Zahola Norbert, Hungrana Kft.

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Téli bajnoki szünet?!

Miért nélkülöznétek télen az izgalmas focimeccseket, amikor januárban indul az Üzleti Liga Székesfehérvár téli bajnoksága?

Küzdjetek meg Ti is Székesfehérvár céges csapataival, kapcsolódjatok be egyúttal az országos mezőnybe!

Természetesen továbbra is az ország három nagyvárosában zajlik az Üzleti Liga, így nemcsak saját városodban, Székesfehérváron, hanem akár országos szinten is megküzdhettek a céges csapatokkal!

Izgalmas meccsek, presztízsértékű bajnoki címek és újabb nagy kihívások várnak Rád és csapatodra az Üzleti Liga sorozat januárban induló téli idényében is.
Legyetek Te és kollégáid a székesfehérvári városi bajnokság, vagy akár az egész ország legjobb céges csapata!

Még nincs céges csapatod? Itt az alkalom, hogy megalakítsd!

Bátran benevezhetsz most megalakuló csapatoddal is, hiszen az Üzleti Liga Székesfehérvár sportszerű meccsekkel, a Tietekhez hasonlóanan a cégnél dolgozó kollégákból álló csapatokkal vár Benneteket. Az emlékezetes sportélmény a Te csapatod számára is garantált!

Nem vagytok elegen a cégnél egy csapathoz?
Akkor használd ki a 4 fős idegenlégiós keretet (figyelembe véve az idegenlégiósokra vonatkozó megkötéseket!!!), vagy a kis cégek közös csapatának lehetőségét!
Részletek a Versenyszabályzatban.

 

Miért éppen az Üzleti Liga Székesfehérvár - tél?

 

Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

Nemcsak a játéktér minősége, hanem a január-februári meccseknél a külső körülmények is nagyon fontosak - a téli focihoz még mindig legideálisabb helyszín egy fűtött sportcsarnok, ahol házon belül vannak az öltözők!
A bemelegítés a mérkőzés előtt kiemelten fontos, de legalább annyira a megfelelő hőmérséklet is. Ugyanis hidegben az ereid beszűkülnek, az izomzatod tónusa fokozódik, kötőszöveted rugalmassága jelentősen csökken, merevebbé válik. Egy ilyen állapotban pedig a túlzott terhelés könnyen sérüléshez vezet...

Az Üzleti Liga Székesfehérvár - tél bajnokság helyszínének felkutatása során természetesens figyelembe vettük ezeket a szempontokat.

Sőt, Székesfehérvár városában ráadásul egyedülálló színvonalú létesítmény ad otthont az Üzleti Ligának! Az országban csak néhány olyan fedett műfüves pálya található, amelynél a pálya mellett, egy épületen belül vannak a fűtött öltözők!

Az Üzleti Liga Székesfehérvár - tél helyszíne megfelel az alábbi elvárásoknak:


Sportszerű játék

Ha az Üzleti Liga céges bajnokságban valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges labdarúgó bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Emellett minden résztvevőt igyekszünk átitatni az "üzleti ligás szemlélettel": Vigyázzunk egymásra, holnap mindenki dolgozni szeretne menni!


Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egy szokványos focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne a székesfehérvári városi bajnokság. A résztvevők kizárólag céges csapatok! Mit szólnál hozzá, ha csapatod mondjuk akár céged konkurensével is meccselhetne?

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Üzleti Liga Székesfehérvár - tél, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt focibajnokságon való részvételnél.


Hatékony csapatépítés

Labdarúgócsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.


Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti Liga Székesfehérvár - tél eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósítások révén képet kaphatnak a mérkőzés eseményeiről.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. A résztvevők körében nagyon kedvelt Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga Székesfehérvár - tél megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A céges székesfehérvári kispályás bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban.
Ugyanakkor szigorúan ügyelünk arra is, hogy minden csapat betartsa a Versenyszabályzat előírásait.
Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Mennyibe kerül Neked, illetve cégednek az Üzleti Liga Székesfehérvár - tél bajnokságon való részvétel?

 

A legutóbbi Üzleti Liga Székesfehérvár tél már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Székesfehérvár városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény Labdarúgás sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):