győri focibajnokság győri focibajnokság győri focibajnokság győri focibajnokság győri focibajnokság

Üzleti Liga
országos céges
labdarúgó bajnokság

helyszínek:

győri városi bajnokság

Budapest

 

győri városi bajnokság

Győr

 

győri városi bajnokság FC

Székesfehérvár

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"Gratulálok a szervezéshez, a játékvezetéshez és a tudósításokhoz. Nagyon színvonalas volt mindegyik!"
Simon Levente, Panasonic South-East Europe

"Mindig nagyon jól éreztük magunkat, és a lebonyolításról csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni, mert a mérkőzések mindíg pontosan, időben, csúszás nélkül kezdődtek."
Pergel András János, Adidas Magyarország

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Téli bajnoki szünet?!

Miért nélkülöznéd télen kedvenc sportágadat,
amikor januárban indul az Üzleti Liga Győr téli bajnoksága?

Küzdjetek meg Ti is Győr céges csapataival, kapcsolódjatok be egyúttal az országos mezőnybe!

A most induló téli idényben több mint 100 csapat mérkőzik majd egymással a bajnoki címekért hazánk nagyvárosaiban.
Így nemcsak Győrben, hanem akár országos szinten is megküzdhettek a céges csapatokkal!

Kiemelkedően sportszerű játék, kiélezett meccsek, igazi presztízscsaták várnak Rád és csapatodra az Üzleti Liga sorozat januárban induló téli idényében.
Legyetek Te és kollégáid a győri városi bajnokság, vagy akár az egész ország legjobb céges csapata!

Még nincs céges csapatod? Itt az alkalom, hogy megalakítsd!

Bátran benevezhetsz most megalakuló csapatoddal is, hiszen az Üzleti Liga Győr mérkőzései valóban nagyon sportszerűek, az ellenfelek pedig abszolút vállalható csapatok, melyek a Tiedhez hasonlóan a cégnél dolgozó kollégákból állnak. A kellemes sportélmény a Te csapatod számára is garantált!

Nem vagytok elegen a cégnél egy csapathoz?
Akkor használd ki a 4 fős idegenlégiós keretet (figyelembe véve az idegenlégiósokra vonatkozó megkötéseket!!!), vagy a kis cégek közös csapatának lehetőségét! Részletek a Versenyszabályzatban.

 

Miért éppen az Üzleti Liga Győr?

 

Kellemes körülmények, jó pályák - redukált sérülési esély

A játéktér minősége rendkívül fontos a sérülések elkerülése miatt. Az Üzleti Liga Győr mérkőzéseit a Győr Arénában rendezzük, ahol professzionális, elasztikus alapozással ellátott műfüves pályák várnak Benneteket is!

A pálya talaja mellett hangsúlyt kell fektetni a külső körülményekre is, ugyanis főleg, ha nem végzel rendszeres sporttevékenységet, hidegben könnyebben sérülhetsz meg. Hidegben ugyanis ereid beszűkülnek, izomzatod tónusa fokozódik, kötőszöveted rugalmassága jelentősen csökken, merevebbé válik - ezek együttesen a sérülés kockázatát növelik.
Tehát ne hagyd ki a mérkőzések előtti alapos bemelegítést, illetve játssz fűtött helyen!

Az Üzleti Liga Győr - tél bajnokságban csak a bemelegítésre kell figyelmet fordítanod, hiszen a Győr Arénában a bajnokság elejétől végéig, minden meccsen sátorral fedett, fűtött pályákon játszhatsz.

A Győr Aréna megfelel az alábbi elvárásoknak:


Sportszerű játék

Ha az Üzleti Liga céges bajnokságban valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges labdarúgó bajnoksága, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Az Üzleti Ligában vigyáznak egymásra a játékosok, hiszem másnap mindenki dolgozni szeretne menni.


Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nem egy szokványos focibajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Liga Győr - tél. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben a céges győri városi bajnokság, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt focibajnokságon való részvételnél.


Hatékony csapatépítés

Labdarúgócsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Több mint 450 cég már megtette, használjátok ki Ti is az Üzleti Liga csapatépítő erejét!


Tudósítás minden meccsről!

Az Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így a céges győri városi bajnokság eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. A résztvevők körében rendkívül népszerű Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Korrekt bíráskodás, jó minőségű mérkőzéslabdák, ingyenesen biztosított jelzőmezek - talán Neked is feltűnt, hogy nem ezeket emeltük ki az Üzleti Liga Győr - tél mellett szóló érvek között.
Mi úgy gondoljuk, hogy ezek egy jó focibajnokságnál nem lehetnek kérdésesek, ezeket csapatod nálunk magától értetődően megkapja.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga Győr - tél megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a céges győri városi bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain a Győr Aréna pályáján állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is mindent az Üzleti Liga Győr - tél bajnokságról!

 

A legutóbbi Üzleti Liga Győr tél már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Győr városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény Labdarúgás sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):