labdarúgó bajnokság

Üzleti Liga
bemutató videó:

labdarúgó bajnokság

Nézd meg ezt az Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

labdarúgó bajnokságlabdarúgó bajnokság

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kellemes kikapcsolódás, korrekt szervezés, jó ellenfelek, emlékezetes győzelmek, könnyen feledésbe merülő vereségek, csapatszellem, presztízscsaták."
Badó Szilárd, T-Online

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Ugyan ki ne várná, hogy végre a szabadban lehessen focizni?!

Hamarosan indul a tavasz-nyári műfüves labdarúgó bajnokság az Üzleti Ligában

idén 72 céges csapattal,
három labdarúgó bajnokságban,
legjobbak közti döntő tornával!

Legyetek ott Ti is tavasztól a szabadtéri Üzleti Ligában!

A szabadtéri Üzleti Liga labdarúgó bajnokság idén négy különböző helyszínen,
három önálló bajnokságban biztosítja Neked és csapatodnak
az izgalmas szabadtéri meccseket a tavasz-nyári estékre.

Nem kell nélkülöznöd kedvenc sportágadat nyáron sem!
Legyél ott Te is csapatoddal a céges mezőnyben,
szállj harcba a Budapest Legjobb Műfüves Csapata címért!

Még nem ismered az Üzleti Ligát? Tudj meg róla többet az alábbiakban!

 

Miért éppen az Üzleti Liga?

 

Kellemes körülmények, remek pályák - redukált sérülési esély

Az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság pályáinak mindegyike maximális játékkomfortot nyújt Neked és csapatodnak.
A pályák borítása 3. illetve 4. generációs műfű (2017-ben átadott műfüves borítás az Üzleti Liga Pest, és akár 2018-as, szinteúj pálya az Üzleti Liga Buda esetében). A pályák szakszerű elasztikus alapozással ellátottak ízületeid védelme érdekében. Az eső esetén, vagy esőt követően is tartósan optimális játékkörülmények biztosításáról vízelvezető rendszer gondoskodik.

Az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság pályáinak mindegyike megfelel az alábbi szempontoknak:

Sportszerű játék

Mint minden mérkőzésen, szabálytalanságok természetesen az Üzleti Ligában is előfordulhatnak. Az ellenfelek részéről tanúsított durva, agresszív magatartástól azonban itt nem kell tartanod!
Ez nem utolsó sorban a mezőny szigorúan céges csapatokra történő korlátozásának köszönhető. Az Üzleti Ligában minden csapat mögött egy cég áll, a cég jó híréért pedig a csapat és a játékosok - a cég munkatársai - felelőséggel tartoznak.
Az Üzleti Liga labdarúgó bajnokság csapatainak játékosai nem engedhetnek meg maguknak súlyos sportszerűtlenségeket, hiszen ezzel akár cégük jó hírét rombolhatják.

Bár az Üzleti Liga a legnagyobb céges labdarúgó bajnokság az országban, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a labdarúgó bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Emellett minden résztvevőben igyekszünk tudatosítani az "üzleti ligás szemléletet": Vigyázzunk egymásra, holnap mindenki dolgozni szeretne menni!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egy szokványos labdarúgó bajnokság, hanem igazi presztízscsaták színtere a műfüves Üzleti Liga labdarúgó bajnokság. A résztvevők kizárólag céges csapatok, könnyen lehet, hogy éppen legfőbb konkurensetekkel mérkőzhettek majd meg a pályán!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze akár meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának helyszínévé is válhat számotokra az Üzleti Liga labdarúgó bajnokság!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt labdarúgó bajnokság mezőnyében való szereplésnél.

Hatékony csapatépítés

Labdarúgócsapatod építése nemcsak a bajnokságra, és a labdarúgó pályára fog korlátozódni, hanem a munkahelyi csapatod hatékonyságára is jótékony hatással is lesz majd. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer biztosítja.
Így több partnercégünk HR osztálya szívesen integrálja portfóliójába az Üzleti Ligán való részvételt.

Tudósítás minden meccsről!

A Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így a műfüves Üzleti Liga labdarúgó bajnokság eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. A résztvevők körében rendkívül népszerű Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A labdarúgó bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

Az Üzleti Ligában arra is lehetőségetek nyílik, hogy csapatod minden játékosa külön értékelje a mérkőzés játékvezetését, vagy akár a mérkőzésről készült tudósítást.

 

Korrekt játékvezetés, minősített mérkőzéslabdák - Neked is feltűnt, hogy nem ezeket emeltük ki az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság mellett szóló érvek között?
Szerintünk ezek nem lehetnek kérdésesek. Egy labdarúgó bajnokságnak ezek alap kellékei, amiket nálunk maguktól értetődően megkapsz.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Liga műfüves labdarúgó bajnokság megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a labdarúgó bajnokság során.

A labdarúgó bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A labdarúgó bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is minden részletet a műfüves labdarúgó bajnokságról!

 

 


Üzleti Liga Buda
labdarúgás


Üzleti Liga Angyalföld


Üzleti Liga Pest