kispályás foci

Üzleti Liga
bemutató videó:

kispályás foci bajnokság

Nézd meg ezt az Üzleti Liga rendezvényről készült videót!

labdarúgó bajnokság labdarúgó bajnokság

"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter & Gamble

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Kellemes kikapcsolódás, korrekt szervezés, jó ellenfelek, emlékezetes győzelmek, könnyen feledésbe merülő vereségek, csapatszellem, presztízscsaták."
Badó Szilárd, T-Online

"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző

Ugye már Te is várod, hogy végre a szabadban lehessen focizni?!

Ezt hamarosan megteheted: az Üzleti Ligában jön a szabadtéri idény műfüvön

akár már 86 céges csapattal,
négy labdarúgó bajnokságban,
legjobbak közti döntő tornával!

Legyetek ott Ti is tavasztól a szabadtéri Üzleti Ligában!

A szabadtéri Üzleti Liga kispályás foci 2013-ban már négy különböző helyszínen, négy önálló bajnokságban zajlik, és biztosítja Nektek az izgalmas szabadtéri meccseket a tavasz-nyári estékre.

Foci tekintetében mind a négy bajnokság remek pályákon, kizárólag céges csapatok ellen nyújt azonos számú mérkőzést, így bátran választhatod Te is akármelyiket helyszín-, vagy időpontigényetek alapján!

2013-ban ráadásul új dimenziókat nyitunk Neked a kispályás foci terén!

A megszokott, heti izgalmas meccsedet most wellness program lehetőségével toldjuk meg:
Új bajnokságunkban ugyanis minden meccsed után jacuzzi- és szaunahasználatot biztosítunk Neked és csapattársaidnak!Várunk Benneteket idén is a cégek elsőszámú szabadtéri labdarúgó bajnokságán!


Még nem ismered az Üzleti Ligát? Tudj meg róla többet az alábbiakban!

 

Miért éppen az Üzleti Liga?

 

Kellemes körülmények, kiváló pályák

Játszd mérkőzéseidet maximális játékkomfortot nyújtó, az ízületeid védelme érdekében elasztikus alapozással ellátott műfüves pályákon!

Az Üzleti Liga kispályás foci mind a négy helyszínen az alábbi kritériumoknak megfelelő pályákon zajlik:

Sportszerű játék

Felejtsd el egyszer s mindenkoora a sportszerűtlen, durva csapatokról benned kialakult képet, és nevezz be bátran az Üzleti Liga kispályás foci küzdelmeibe!

Magyarországon egyedül az Üzleti Ligában találsz kizárólag céges csapatokból álló mezőnyt - ez az egyik legfontosabb záloga a céges bajnokságunk sportszerűségének.
Hiszen gondolj csak bele, bizonyára a Te csapatod sem szeretné, hogy sportszerűtlen játék miatt negatív kép alakuljon ki cégedről a potenciális ügyfelek szemében!

Az Üzleti Ligában nem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a labdarúgó bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Ugye a Te csapatodat is jobban motiválja, ha mondjuk a piaci konkurensetek focistáival küzdetek meg soron következő mérkőzéseteken?

Készülj fel, mert az Üzleti Liga céges kispályás foci igazi prezstizsmeccseket tartogat a számotokra! Persze, ha szeretitek a sportot, a focit, akkor bizonyára álltok elébe az ilyen kihívásoknak!

Szerezz cégednek új ügyfeleket az Üzleti ligában!

Persze nem csak a konkurencia, hanem a potenciális ügyfelek miatt is érdekes lehet számotokra az Üzleti Liga!

Különösen az új Üzleti Liga Hosszúrét bajnokságunk biztosít lehetőséget a partnerekkel való kapcsolatteremtésre. Vajon Ti hány új üzleti partnerrel fogtok megismerkedni a meccseken és azután a wellness részlegben?

Hatékony csapatépítés

Labdarúgócsapatod építése egyben a munkahelyi közösségetek összekovácsolása is lesz majd!
Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer biztosítja.
Az Üzleti Ligában készülő szöveges tudósítások pedig garantáltan megmozgatják majd a focin közvetlenül részt nem vevő kollégákat, kolléganőket is!

Tudósítás minden meccsről!

A Nemzeti Bajnokság mellett az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így a műfüves Üzleti Liga labdarúgó bajnokság eseményeiről nem marad le egyetlen szurkolód sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással: térképezd fel leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő statisztikái alapján!

Szervezd könnyedén, telefonálgatások és üzenetküldések nélkül csapatod az Üzleti Ligában számodra ingyenesen elérhető "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatásokkal!

Az Üzleti Ligában mi adunk a résztvevők véleményére. Ezért Te és többi csapattársad is folyamatosan értékelhetitek a játékvezetést és a tudósításokat, testetekre szabva ezzel a bajnokságot.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Jelentkezésedet a szabad helyek függvényében, Nevezési lap online kitöltésével adhatod le, melyet azonnal visszaigazolunk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a labdarúgó bajnokság során.

A kispályás foci bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

Tetszik a dolog? Akkor olvass tovább, add le csapatod nevezését, és kössétek be az öveiteket, mert hamarosan padlógázzal indul az idei Üzleti Liga kispályás foci műfüvön!

 

"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk!" - Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.

 

Hol, mikor, mennyiért? Tudj meg Te is minden részletet a műfüves labdarúgó bajnokságról!

 

A legutóbbi már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):

 

Üzleti Liga Városmajor


Üzleti Liga Hosszúrét
labdarúgó bajnokság


Üzleti Liga Angyalföld

Üzleti Liga Pest