Kosárlabda bajnokság

Kik az ellenfelek?

Nézd meg a korábbi résztvevőket,
vagy böngészd át az eredményeket:

kattints ide a csapatokért!

kosárlabda bajnokság Kosárlabda bajnokság

"A bajnokság nagyon jó! Egyre jobb a színvonal, és a két játékvezető is jót tett a kosárligának, hiszen az A-liga meccsei sokszor már kiemelkedő színvonalúak, amihez különösen szoros meccs esetén éles helyzetek is hozzátartoznak. A netes felület meg minden nagyon profi! Mindig kitaláltok valamit! Gratulálok! Így tovább!"
Jónás Gyula, NIKE Magyarországi Fióktelepe

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Szeretnénk elégedettségünket kifejezni a tegnapi mérkőzésünk játékvezetőjével (Bagi Bálint), valamint jegyzőkönyvvezetőjével (Sifter Gergely) kapcsolatban. A játékvezetés kíváló volt, a bíró remekül ítélte meg a szituációkat. "
Magyar Csaba, Magyarországi Volksbank Zrt.

"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.

Ha szeptember, akkor újra céges kosárlabda bajnokság!

Üzleti Kosárliga kosárlabda bajnokság 2017/2018
kizárólag céges csapatokkal!
Küzdj meg Te is a neves ellenfelekkel
a közel 400 mérkőzésen át tartó versenyen!

Szereted a kosárlabdát?
Készen állsz a kihívásokra?
Szívesen játszanál hétről hétre remek társaságban?

Akkor ne hagyd ki Magyarország elsőszámú céges kosárlabda bajnokságát!

Ha még nem ismered az Üzleti Kosárligát, olvasd el alábbi ismertetőnket!

 

Miért éppen az Üzleti Kosárliga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák

A játéktér minősége, a terem hőmérséklete, összességében a létesítmény színvonala mind fontos szempontok egy igényes bajnokságnál.

A bajnokság helyszíneinek kiválasztásánál számos szempontot figyelembe vettünk, az Üzleti Kosárliga helyszínei megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

Sportszerű játék

Ha az Üzleti Liga céges bajnokságban valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az legnagyobb céges kosárlabda bajnokság hazánkban, itt mégsem a résztvevő csapatok mennyisége, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges csapatok szerepeljenek.

Emellett minden résztvevőt igyekszünk átitatni az "üzleti ligás szemlélettel": Vigyázzunk egymásra, holnap mindenki dolgozni szeretne menni!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerű amatőr kosárlabda bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Kosárliga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Üzleti Kosárliga, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt kosárlabda bajnokságon való részvételnél.

Hatékony csapatépítés

Kosárlabdacsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Tudósítás minden meccsről!

Az Üzleti Kosárliga Magyarországon az egyetlen amatőr kosárlabda bajnokság, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti Kosárliga eseményeiről nem marad le egyetlen szurkoló kollégátok sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. Az országban egyedülálló Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, góllövőlista, házi góllövőlista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A kosárlabda bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Kosárliga megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A céges kosárlabda bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető(k) mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű kosárlabda bajnokság részese lehess, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Gratulálok, a Ti bajnokságotok flexibilis, élvezetes, a mai kor igényeinek megfelelő, egyszóval: TUTI!" - Szabó Péter, Procter&Gamble

 

Nézd meg az Üzleti Kosárliga részleteit!

 

A legutóbbi Üzleti Kosárliga már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

A következő Üzleti Kosárliga indulásának várható dátuma 2018. 09. 19.
Regisztrálj itt, hogy Téged is az elsők között értesíthessünk a jelentkezés lehetőségének megnyitásáról!