Referenciák

műfüves foci teremfoci teremfoci műfüves foci kosárlabda műfüves foci műfüves foci
teremfoci teremfoci teremfoci teremfoci teremfoci kosárlabda kosárlabda

Több száz cég vett már részt Üzleti Liga rendezvénysorozatunkon, illetve az elmúlt évek alatt számos egyedi rendezvényt szerveztünk meg és bonyolítottunk le partnereinknek.

Az alábbiakban ügyfeleink hozzájárulásával néhány spontán vélemény-nyilvánításból idézünk:

 

"Először is szeretném megköszönni az őszi kosárszezonban nyújtott rengeteg segítséget, a profi szervezést, és a rugalmasságot. Az egész csapatunk nevében mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, és tökéletes csapatépítő program volt a közös játék."
Gaál András, HG Media


"Évek óta játszunk az Üzleti Ligában és ez a jövőben sem lesz másképp. Kiváló szervezés, profi lebonyolítás, klassz pályák, korrekt játékvezetés, remek ellenfelek, élvezetes meccsek. Nem gondolom, hogy több kell egy kellemes futball-estéhez."
Balogh Attila, Procter&Gamble


"Kiváló volt a játékvezetés. Hihetetlenül korrektek voltak a körülmények. Pálya, ellenfél, bíró, minden szuper volt."
Sipos Sándor, Regina Autókölcsönző


"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.


"Gratulálok, a Ti bajnokságotok flexibilis, élvezetes, a mai kor igényeinek megfelelő, egyszóval: TUTI!"
Szabó Péter, Procter&Gamble


"A Laza Lízing Csajok nevében köszönjük a mindig nagyon gyors hírleveleket és precíz eredménytáblázatokat! És természetesen köszönjük a játéklehetőséget is!"
Tasi Gabriella, BNP Paribas Lease Group


"A bajnokság nagyon jó, és a szervezés is! Csak így tovább!"
Hanácsek István, KPMG Hungária Kft.


"Szívesen büszkélkedek az általatok jól szervezett liga weboldalával és az ott megjelenő tudósításokkal. Ez a büszkeség csak fokozódik, ha ott a mérkőzésünkről szóló összefoglalóban gólszerzőként én is fel vagyok tűntetve!"
Kemecsei Attila, RTL Klub


"A bajnokság nagyon jó! Egyre jobb a színvonal, és a két játékvezető is jót tett a kosárligának, hiszen az A-liga meccsei sokszor már kiemelkedő színvonalúak, amihez különösen szoros meccs esetén éles helyzetek is hozzátartoznak. A netes felület meg minden nagyon profi! Mindig kitaláltok valamit! Gratulálok! Így tovább!"
Jónás Gyula, NIKE Magyarországi Fióktelepe


"Jól éreztük magunkat a bajnokságban, a helyszínek is jók voltak, és a tegnapi díjátadó is szuper volt!"
Csók Sándor, Budapest Bank Nyrt.


"Remek a bajnokság, élmény a pálya, jók a bírók és a szervezés!"
Varga Vilmos, SAP Hungary Kft.


"Számomra, mint vidéki focihoz szokott kispályásnak, minden várakozáson felül átgondolt a versenyszabályzat. Gratulálok hozzá, tényleg nagyon jó."
Kővári Kálmán, IT Services Hungary Kft.


"Köszönjük szépen nagyon sportszerű hozzáállásotokat és a remek szervezést!"
Erb József, SAP Hungary Kft.


"Nagyon örülünk a 4. helyezésnek és a városi bajnoki címnek is! Jó volt a szervezés, köszönjük a lehetőséget, minden alkalommal jól éreztük magunkat, és nagyon jó az adminisztrációs rendszer! Ha lesz lehetőség jövőre is, szándékunkban áll újra nevezni!"
Iker Gusztáv, Böllhoff Kft.


"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.


"Így első résztvevőként nagyon jól éreztük magunkat, remek volt a szervezés, jók voltak a bírók, színvonalasak a helyszínek. Nagy dolog, hogy manapság össze tudtatok hozni egy ilyen jó rendezvényt, ahol ilyen sok csapat van, akik jönnek, és játszanak, jó hangulatban. Köszönjük a részvétel lehetőségét! "
dr. Zamostny Zsolt, Luther Gobert, Fest és Társai Ügyvédi Iroda


"Amúgy nagyon jó volt a bajnokság, mint eddig mindegyik, köszönjük a profi szervezést! Várjuk már a műfüves meccsek kezdését."
Hanácsek István, KPMG Hungária Kft.


"Nagyon szeretjük az Üzleti Ligát, és már alig várjuk a 4. bajnokságunkat!"
Gajdos Barna, OPTEN Kft.


"Szívesen jelentkezünk az általatok szervezett bajnokságokra, mert jó a hangulat és sportszerű ellenfelekkel tudunk megküzdeni. További sok sikert kívánunk!"
Török Attila, CHS Kft.


"Az egész csapat nevében dicséretünket küldjük az Üzleti Liga újságíróinak, amiért az utóbbi hetekben különösen élvezetes, pontos leírásokkal szórakoztatnak minket!"
Pálfi Endre, Dokisgép Bt.


"A Richter csapat nevében szeretném tudatni veletek, hogy a városmajori Üzleti Ligában "működő" játékvezetők tevékenységével, hozzáállásával messzemenőkig meg vagyunk elégedve. Sok bajnokságban játszottunk már, és azt kell, hogy mondjam, hogy klasszisokkal jobban bíráskodnak, mint a többi kispályás bajnokság játékvezetői."
Mészáros Balázs, Richter Gedeon Rt.


"Ezúton szeretném a magam és csapattársaim nevében megköszönni az elmúlt időszakban végzett lelkiismeretes munkátokat."
Katona Tibor, Best-Tel Kft.


"Ismét véget ért egy torna, és ismét csak köszönet jár a rendezésért és a szervezésért egyaránt. A csapattársaim és kollégáim véleményét tolmácsolom akkor, amikor köszönetet, és a dicsérő szavakat írom. Ebben az évben is jól éreztük magunkat az Üzleti Liga meccsein, és nagyon örülünk, hogy egyre bővül a jelentkezők köre. Színvonalas mérkőzéseket és jó csapatokat láthattunk a fordulók során, ami nagyrészt a Ti szervezéseteknek, és munkátoknak az eredménye. Szeretnénk megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk az Indoor Üzleti Liga játékában, és reméljük a következő alkalommal is találkozhatunk!"
Mester Szabolcs, Warm Kft.


"Aki azt gondolja, hogy az Üzleti Liga valamiféle könnyed kis unaloműző unatkozó vállalatvezetőknek, az nagyot téved. Komoly meccsek, kiélezett küzdelem, kemény csata és élvezetes presztízsharc folyik a pályákon, remek szervezés mellett. Valóban büszkék vagyunk, hogy egyszer már sikerült e Liga élén végeznünk."
Póka Valentin, MKB-Euroleasing Rt.


"Már sokadik alkalommal veszünk részt a Dynamic Team által szervezett bajnokságokban és mindig pozitív élményekkel és barátságokkal lettünk gazdagabbak. Fontos a küzdés az életben, de néha kell, hogy ezt szabadon és" igazi tét" nélkül, felhőtlenül tehessük!"
Sárbogárdi Tamás, p92 IT Solutions Kft.


"Kellemes kikapcsolódás, korrekt szervezés, jó ellenfelek, emlékezetes győzelmek, könnyen feledésbe merülő vereségek, csapatszellem, presztízscsaták."
Badó Szilárd, T-Online


"Így az első forduló után szeretném megköszönni a szervezést, mert nagyon jól éreztük magunkat az első meccsen. Jól szórakoztunk, alig várjuk a jövő heti derbit!"
Kalovits Gábor, NIKE Magyarországi Fióktelepe


"Lelkes amatőr csapatunk évek óta küzd az Üzleti Bowlingligában. Csak ajánlani tudom mindenkinek, 8 hét kellemes szórakozás a téli szezonra!"
Stein Iván, Raiffeisen Bank Zrt.


"A fiúk nevében is szeretném megköszönni a kitűnő szervezést (ez nem bók,valóban nagyon jól csináltatok mindent,bárcsak máshol is így lenne), és a lehetőséget, hogy eljuthattunk egy országos tornára, ahol felmérhettük tudásunkat, s szívünk nagyságát. Köszönjük Nektek!"
Lengyel Miklós, Nilfisk-Advance Nagykanizsa


"Köszönjük szépen a hétvégi tornát, nagyon meg voltunk elégedve a szervezéssel!"
Balló Zsolt, Left-Horse Kft.