Fallabda fallabda fallabda

"Így az első forduló után szeretném megköszönni a szervezést, mert nagyon jól éreztük magunkat az első meccsen. Jól szórakoztunk, alig várjuk a jövő heti derbit!"
Kalovits Gábor, NIKE Magyarországi Fióktelepe

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Szívesen jelentkezünk az általatok szervezett bajnokságokra, mert jó a hangulat és sportszerű ellenfelekkel tudunk megküzdeni."
Török Attila, CHS Kft.

"Kellemes kikapcsolódás, korrekt szervezés, jó ellenfelek, emlékezetes győzelmek, könnyen feledésbe merülő vereségek, csapatszellem, presztízscsaták."
Badó Szilárd, T-Online

Fallabdázz kollégáiddal céges mezőnyben, az üzleti élet fallabda bajnokságán!

Indul az Üzleti Fallabdaliga,

legyél ott Te is céged női-férfi vegyes fallabda csapatával!

Ha már fallabdáztál ugyan, de még kezdőnek érzed magad, akkor is bátran belevághatsz az Üzleti Fallabdaligába. Az erősorrend szerinti játék és az edzési lehetőség révén garantáltan lesz részed sikerélményben!

Már gyakorlott játékos vagy? Akkor biztosan Te is szívesen kipróbálnád magad céged színeiben indulva egy presztízsértékű versenyen! Az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges mezőnyét tömöríti, öt sportágban több mint 300 cég vesz részt. Így az Üzleti Fallabdaligán is neves mezőnyre számíthatsz.

Tudj meg még többet az Üzleti Fallabdaligáról az alábbiakban!

 

Miért éppen az Üzleti Fallabdaliga?

 

Kellemes körülmények, jó pályák

Fontosnak tartjuk, hogy az Üzleti Liga mérkőzéseit a részt vevő csapatok jó pályákon, színvonalas körülmények között játszhassák le. Ez az elv érvényesül a céges fallabda bajnokság esetében is, az Üzleti Fallabdaliga mérkőzéseit a budapesti Griff Squash Clubban rendezzük meg.
A Griff Squash Clubban öt kiváló pálya áll a versenyzők rendelkezésére, minden pálya alkalmas kiemelt versenyek lebonyolítására is.

A Griff emellett további színvonalas szolgáltatásokat is biztosít, és természetesen mind tömegközlekedéssel, mind pedig gépkocsival is jól megközelíthető. A klub előtt ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

INGYENES fallabda oktatás és edzési lehetőség

Most minden Üzleti Fallabdaligára nevező csapatnak 2 óra ingyenes fallabda oktatást és/vagy ingyenes pályahasználati lehetőséget biztosítunk!
Az oktatást szakképzett fallabda edző tartja.

Használjátok ki ezt a lehetőséget, és lendüljetek Ti is formába a bajnoki kezdésre!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerű fallabda bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Fallabdaliga! A résztvevők hozzátok hasonlóan kizárólag céges csapatok.

Az sem kizárt, hogy a céges fallabda bajnokságon akár legfőbb üzleti konkurensetekkel is megmérkőzhettek majd! Az eddigi tapasztalatok alapján kijelentetjük, hogy az ilyen derbiknek bizony különleges hangulata van, a fokozott motiváció miatt gyakran elveszik a két csapat közti esetleges tudásbeli különbség is!

A presztízscsaták természetesen sportszerű keretek között zajlanak, és ez a sportszerű, baráti hangulat kiváló alkalmat teremt a meglevő üzleti kapcsolatok ápolására, vagy akár újak kialakítására is!

Hatékony csapatépítés

Fallabda csapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Tudósítás minden meccsről!

Az Üzleti Liga rendezvénysorozat az egyetlen amatőr verseny Magyarországon, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül!
Így az Üzleti Fallabdaliga eseményeiről nem marad le csapatod egyetlen szurkolója sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges röplabda tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű internetes felületen - Üzleti Liga Eredmények oldal - tesszük közzé. Az oldal szolgáltatásai egyre bővülnek, a szokásos tabella, góllövőlista mellett például listázhatod soron következő ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját is.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Fallabdaliga megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egyidőben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod csapatod összetételét a bajnokság során.

A bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A bajnokság játéknapjain külön-külön minden pályánál állandóan ott lesz egy szervezőnk (jegyzőkönyvvezető), aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű fallabda versenyen vehess részt, szinte profi sportolónak érezve magad.

 

"Gratulálok, a Ti bajnokságotok flexibilis, élvezetes, a mai kor igényeinek megfelelő, egyszóval: TUTI!" - Szabó Péter, Procter&Gamble

 

Nézd meg az Üzleti Fallabdaliga részleteket!

 

A legutóbbi Üzleti Fallabdaliga már véget ért, de a következőre sajnos még nem lehet nevezni.

Budapest városban sajnos jelenleg nincs olyan rendezvény Fallabda sportágban, amelyre nevezni is tudnál.
A legközelebb induló rendezvény(ek):