kosárlabda csapat

Kik az ellenfelek?

Nézd meg a sorozaton részt vevő csapatok névsorát:

kattints ide a csapatokért!

kosárlabda csapat kosárlabda csapat

"A bajnokság nagyon jó! Egyre jobb a színvonal, és a két játékvezető is jót tett a kosárligának, hiszen az A-liga meccsei sokszor már kiemelkedő színvonalúak, amihez különösen szoros meccs esetén éles helyzetek is hozzátartoznak. A netes felület meg minden nagyon profi! Mindig kitaláltok valamit! Gratulálok! Így tovább!"
Jónás Gyula, NIKE Magyarországi Fióktelepe

"A szervezés 5*!"
Liebich László, Gumitár Kft.

"Sikeresen (bár kikaptunk) lezajlott az első meccsünk! Köszönjük, profi szervezés, következetes, jól vezető bíró, és lelkes szervező a pálya szélén!"
Pető Tamás, DFT Hungária Kft.

"Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden!"
Bitó János, IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadó Kft.

Az egyedüli, valóban céges mezőny,
40 lelkes, vidám csapat,
kiváló pályák!
Te miért maradnál ki, mikor most nevezhetsz akár női-férfi vegyes csapatoddal?

Indul a tavaszi céges kosárlabda-bajnokság, az Üzleti Kosárliga 2!

Az Üzleti Liga rendezvénysorozat kosárlabda idénye szeptember végétől egészen következő év májusig tart. Az idény két, egymást követő bajnokságot ölel fel, ősszel indul az Üzleti Kosárliga, tavasszal pedig az Üzleti Kosárliga 2.

Az Üzleti Kosárliga 2 az őszi bajnokság folytatása, ugyanakkor pedig egy önálló bajnokság is egyben.
Nem kell az őszi bajnokságon szerepelned ahhoz, hogy az Üzleti Kosárliga 2-n is részt vehess. Sőt!

Az Üzleti Kosárliga 2 a legjobb alkalom arra, hogy Te is megtudd, miért olyan népszerű ez a céges kosárlabda bajnokság a kosárlabda csapatok körében!

Az Üzleti Kosárliga 2 bajnokságot bátran bevállalhatjátok, ugyanis ez a bajnokság viszonylag rövid, és egyúttal a részvételi díja is kedvező!

Ne várj még egy évet az újabb lehetőségre,
ismerd meg most az Üzleti Kosárligát!

Természetesen akkor is várunk az Üzleti Kosárliga 2-re, ha a céges kosárlabda bajnokság törzsvendége vagy - az őszi mellett ezen bajnokságon is részt véve egész évre kitolhatod magadnak a kosárlabda szezont.

Ha még nem ismered az Üzleti Kosárliga 2-t, olvasd el alábbi ismertetőnket!

 

Miért éppen az Üzleti Kosárliga 2?

 

Kellemes körülmények, jó pályák

A játéktér minősége, a terem hőmérséklete, összességében a létesítmény színvonala mind fontos szempontok egy igényes bajnokságnál.

A bajnokság helyszíneinek kiválasztásánál számos szempontot figyelembe vettünk, az Üzleti Kosárliga 2 helyszínei megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

Sportszerű játék

Ha az Üzleti Liga céges bajnokságban valaki szabálytalankodik, nemcsak saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hanem a cége jó híréért is felelősséggel tartozik!

Bár az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges bajnoksága, itt mégsem az a fontos, hogy hány kosárlabda csapat vesz részt, hanem a játék biztonsága az elsődleges szempont. Éppen ezért szigorúan ellenőrizzük, hogy a bajnokságban csak céges kosárlabda csapatok szerepeljenek.

Gyere és kosarazz Te is kulturált körülmények között, egy remek közösségben!

Igazi kihívást jelentő ellenfelek

Nemcsak egyszerű amatőr kosárlabda bajnokság, hanem igazi presztízscsaták helyszíne az Üzleti Kosárliga. A résztvevők kizárólag céges csapatok, így akár legfőbb konkurensetekkel is összemérhetitek erőtöket!

Az izgalmas konkurencia-viadalok mellett persze meglevő üzleti kapcsolatok ápolásának, sőt új kapcsolatok kialakulásának színtere is egyben az Üzleti Kosárliga 2, illetve az egész Üzleti Liga!
Bizonyára céged vezetősége is sokkal szívesebben támogatja az üzleti sportéletben való jelenlétet egy hagyományos, nyílt kosárlabda bajnokságon való részvételnél.

Hatékony csapatépítés

Kosárlabdacsapatod építése egyben munkahelyi csapatod építése is lesz. Az ehhez szükséges kihívást a neves ellenfelek, és az általunk kidolgozott, motiváló lebonyolítási rendszer szavatolja.

Tudósítás minden meccsről!

Az Üzleti Kosárliga Magyarországon az egyetlen amatőr kosárlabda bajnokság, melynek minden mérkőzéséről szöveges tudósítás készül! Így az Üzleti Kosárliga 2 eseményeiről nem marad le egyetlen szurkoló kollégátok sem, hiszen a nagy érdeklődéssel kísért szöveges tudósításokból szinte minden kiderül.

A tudósításokat az országban egyedülálló részletességű online adatbázisba - Üzleti Liga Eredmények oldal - töltjük fel. A résztvevők körében rendkívül népszerű Üzleti Liga Eredmények oldal szolgáltatásait folyamatosan bővítjük.
A szokásos tabella, dobólista, házi dobólista mellett nemcsak ellenfeleddel korábban játszott mérkőzéseid összefoglalóját nézheted meg egy kattintással, hanem valóban feltérképezheted leendő ellenfeledet a csapatok legutóbbi eredményeinek, előző bajnokságokban elért helyezéseinek, és játékosaik dinamikusan frissülő góllövő-statisztikái alapján!

A céges kosárlabda-bajnokság résztvevőjeként ingyenesen bocsátjuk rendelkezésetekre az Üzleti Liga Eredmények oldal "Mérkőzés előregisztráció" és "Mérkőzésfigyelő/Eredménykövető" szolgáltatását is, melyek használatával telefonálgatások és üzenetküldések nélkül válik könnyen szervezhetővé csapatod.

 

Mi történik, miután elküldted céged csapatának jelentkezését?

 

Ha az Üzleti Kosárliga 2 megnyeri tetszésedet, részvételi lehetőséget online űrlap (Nevezési lap) segítségével rendelhetsz. A jelentkezést azonnal visszaigazoljuk.

A jelentkezéssel egy időben jogosultságot szerzel az Üzleti Liga Team menedzsment rendszeréhez való hozzáférésre. Az Üzleti Liga egyedülálló, online Team menedzsment rendszerével Te magad alakíthatod a kosárlabda csapat összetételét a kosárlabda-bajnokság során.

A kosárlabda-bajnokság kezdése előtt elkészítjük csapatod mérkőzéseinek időbeosztását. Ez alapján Te és kollégáid jó előre tudjátok tervezni munkátokat, szabadidőtöket. Az aktuális időbeosztást természetesen az Üzleti Liga Eredmények oldalon bármikor megtekintheted.

A kosárlabda-bajnokság játéknapjain minden pályánál állandóan ott lesz a játékvezető mellett egy szervezőnk is, aki készségesen ad Neked felvilágosítást, és segít kérdéseiddel kapcsolatban. Mindvégig olyan körülményeket igyekszünk biztosítani, hogy Te egy jól szervezett, sportszerű versenyen vehess részt, mintegy profi sportolónak érezve magad.

 

"Gratulálok, a Ti bajnokságotok flexibilis, élvezetes, a mai kor igényeinek megfelelő, egyszóval: TUTI!" - Szabó Péter, Procter&Gamble

 

Mennyibe kerül Neked, illetve cégednek az Üzleti Kosárliga 2-n való részvétel?

 

A bajnokság teljes részvételi díja 126.000,- Ft + áfa, mely minden, a jelen ajánlatban, és a mellékelt rendezvény adatlapon szereplő szolgáltatás ellenértékét, így a játékvezetői díjakat is tartalmazza.


Kosarazz velünk az Üzleti Ligában, és egyúttal

 

Próbáld ki az Üzleti Kosárligát, sportolj, küzdj, szórakozz, érezd jól magad nálunk Te is!

 

Nézd meg itt az Üzleti Kosárliga 2 adatlapját, mely tartalmazza a helyszíneket, időpontokat és egyéb tudnivalókat!

 

Ha Te is úgy érzed, hogy a nevezés és a részvétel megéri Neked, csapatodnak, cégednek,
és szívesen bekapcsolódnátok az izgalmas, kihívásokkal teli versenybe,
akkor jelentkezz most!

 

Kattints ide, és töltsd ki a megrendelést / jelentkezési lapot!

 

Legfeljebb 40 csapatot tudunk fogadni a tavaszi, Üzleti Kosárliga 2 bajnokságra, és ez a verseny már 2004 óta folyamatosan teltházas.
A résztvevők száma így sajnos korlátozott, amit kérünk, hogy Ti is vegyetek figyelembe!
Előfordulhat az is, hogy a mezőny akár már a nevezési határidő előtt feltelik, ilyen esetben pedig sajnos akkor sem tudunk már jelentkezést elfogadni, ha valaki a határidő előtt szeretné leadni azt.

Lehetőség szerint add le céged jelentkezését minél előbb!

 

Kattints ide, és töltsd ki a megrendelést / jelentkezési lapot!

 

Üdvözlettel:

Dynamic Team