Mi tulajdonképpen az Üzleti Liga?

Az Üzleti Liga egy hatékony eszköz céged humán erőforrásának fejlesztéséhez

Az Üzleti Liga az optimális bajnokság a Te számodra


Te is kulturált emberek és színvonalas körülmények között szeretnél sportolni kollégáiddal?

Még nem tudtátok eldönteni, hová nevezzetek? Vagy már játszatok valahol, de most egy érdekesebb, különlegesebb bajnokságot szeretnétek? Esetleg elegetek van az ellenfelek gyakran durva és agresszív játékából?

Ha így van, akkor az Üzleti Liga céges bajnokságsorozat biztosan megfelelő alternatíva számotokra!

Hogyan alakult ki az Üzleti Liga?

Amikor 2001 őszén megszerveztük első céges bajnokságunkat, az Informatika Ligát, még nem sejtettük, hogy ma ilyen komplex szolgáltatáscsomagot tudunk majd kínálni Neked és csapatodnak. Aztán a nagy népszerűségnek köszönhetően az első rendezvényt újabbak követték, majd ezek évről-évre rendszeresen megszervezetté váltak.

Mára az Üzleti Liga az ország legnagyobb céges sportrendezvény sorozatává nőtte ki magát. Az Üzleti Liga több sportágban rendszeresen induló, bajnoki rendszerű, vagy egy napos, villámtorna jellegű eseményeken biztosít részvételi lehetőséget Neked és csapatodnak.

Úgy gondoljuk, hogy ma már a csapatok joggal igényesek a körülményekre, ezért odafigyelünk a részletekre. Rendezvényeinket színvonalas helyszíneken szervezzük, a mérkőzéseket felkészült és gyakorlott játékvezetők felügyelik, rendelkezésedre pedig kvalifikált és segítőkész szervezőink állnak. Az Üzleti Ligában kulturált, színvonalas szolgáltatásra számíthatsz.

Egy fontos követelményünk van Veletek szemben, a rendezvényen kizárólag csak céges csapattal vehettek részt. Amennyiben céged kisebb, kihasználhatod az idegenlégiósok lehetőségét: sportágtól függően legfeljebb 0-4 cégeden kívüli játékost is hozhatsz, így még akkor is részt vehetsz, ha kollégáiddal egyébként nem lennétek elegen.
A résztvevő játékosokkal kapcsolatos megkötéseket teljesítését azonban szigorúan ellenőrizzük, főként ez biztosítja számodra az Üzleti Ligában a sportszerűséget, hiszen az itt szereplő játékosoknak nemcsak önmaguk miatt áll érdekében a sportszerűség, hanem ügyelniük kell cégük imázsára.

Érezd magad profi sportolónak az Üzleti Liga rendezvényein! Jó megmozdulásaidról, góljaidról a mérkőzést követően hírlevélben olvashat minden résztvevő, s ha a mérkőzésről értékelést adsz, azt is közzé tesszük.

Több száz cég, és több ezer ember vett már részt az Üzleti Ligán. A hatalmas mezőnynek köszönhetően számodra az Üzleti Liga változatos és érdekes küzdelmeket hoz.

Reméljük, Téged is "megfertőz" az Üzleti Liga, és kollégáiddal együtt csatlakoztok a sorozat résztvevőihez!

Ha Te is szeretnél meghívót kapni a rendezvényekre, regisztrálj! Kattints ide, a regisztrációhoz!

 

Szeretnéd, hogy munkatársaid sokkal nagyobb hatékonysággal dolgozva, és professzionális csapatmunkát végezve alapozzák meg céged sikerét?

Az Üzleti Liga egy hatékony eszköz céged humán-erőforrásának fejlesztésedhez