Ma 2019. 12. 13. péntek, Luca napja van. Holnap Szilárda napja lesz.
Jön az év legnagyobb céges focibajnoksága!
80 részt vevő csapat
több mint 500 meccs
már 2002. óta
Indoor Üzleti Liga 2020.

Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció szolgáltatás

Az Üzleti Liga meccsszervező segédje egy igazán hasznos szolgáltatás lehet a bajnokságokban részt vevő csapatod számára!

Team menedzserekkel való beszélgetéseinkből kiderült, hogy több csapatnál is sokszor nehéz, fárasztó feladat a csapatkapitány számára az adott mérkőzésen pályára lépő csapat "összeszedése" a játékoskeretben levő játékosok közül.
Ebben kívánunk segítséget nyújtani az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció lehetőségével!

Az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció segítségével a szurkolói/játékos regisztrációval rendelkező játékosok jelezhetik a Mérkőzés előtti meccslapon* az adott mérkőzésen való részvételi szándékukat. A csapattársak ezt követően - ugyancsak a Mérkőzés előtti meccslapon - láthatják a mérkőzésre előregisztrált játékosok között a játékos nevét.

A szolgáltatás használata azért könnyítheti meg a csapat adott mérkőzésre való összeállítását, mert nem kell minden játékost külön elérni a mérkőzések előtt, hanem elegendő csak azokat telefonon megkeresni, akik nem regisztrálták magukat a mérkőzésen való részvételre.

Az Üzleti Liga Előregisztráció szolgáltatás és az Üzleti Liga Meccsfigyelő szolgáltatás együttes használata igazán hatékony eszköz a csapat szervezéséhez!

A Team menedzser válláról vehet le feladatot az Előregisztráció szolgáltatás, hiszen az előregisztrációt a játékosok is figyelhetik, így az előregisztrált keretben kevés játékost látva akár már ők is aktivizálni fogják magukat a többi csapattárs felkeresését illetően.

Előregisztráció publikussága

Alapértelmezésben a mérkőzésre történő előregisztráció nem publikus, tehát kizárólag a csapat játékoskeretébe leigazolt játékosok láthatják az Üzleti Liga Eredmények oldalon való belépést követően.

A Team menedzser, vagy az általa a Team menedzsment rendszer használatára felhatalmazott kapcsolattartó a Team menedzsmentben publikusra állíthatja a csapat előregisztrációját. Ezt a Csapat adatlapon (megnyitható bárhonnan, a csapat nevére kattintva) lehet megtenni. Publikus beállításnál az Üzleti Liga Eredmények oldal minden látogatója számára nyilvános a csapat mérkőzésre előregisztrált játékosainak névsora.

*Mérkőzés előtti meccslap
Az Üzleti Liga Eredmények oldal fontos és érdekes statisztikákat tartalmazó aloldala, mely a még le nem játszott mérkőzések időpontjára kattintva érhető el.
A mérkőzés előtti meccslapon nemcsak a két csapat adott mérkőzésen játékra jogosult játékosainak névsorát, hanem az ellenfélről, és annak játékosairól számos statisztikát találsz meg, továbbá itt használhatod az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció szolgáltatást, játékosként jelezheted a mérkőzésen való részvételi szándékodat.
Mérkőzés előtti meccslap megnyitása: A főmenüből válaszd ki a kívánt eseményt (bajnokságot), majd a bajnokság almenü 'Mérkőzések' menüpontját. A mérkőzések megjelenő listájában a még le nem játszott mérkőzéseknél azok időpontjára kattintva nyithatod meg a kívánt Mérkőzés előtti meccslapot.
Legjobb tudósítók
2019-2020 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Korom MilánBudapest5.00
Mucsi ViktorTatabánya5.00
Rácz BálintBudapest5.00
Nestor TamásBudapest4.94
Halmos AttilaBudapest4.67
Mihók RichárdBudapest4.28
Horváth NorbertBudapest4.00

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.