Ma 2019. 8. 21. szerda, Sámuel napja van. Holnap Menyhért napja lesz.

Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció szolgáltatás

Az Üzleti Liga meccsszervező segédje egy igazán hasznos szolgáltatás lehet a bajnokságokban részt vevő csapatod számára!

Team menedzserekkel való beszélgetéseinkből kiderült, hogy több csapatnál is sokszor nehéz, fárasztó feladat a csapatkapitány számára az adott mérkőzésen pályára lépő csapat "összeszedése" a játékoskeretben levő játékosok közül.
Ebben kívánunk segítséget nyújtani az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció lehetőségével!

Az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció segítségével a szurkolói/játékos regisztrációval rendelkező játékosok jelezhetik a Mérkőzés előtti meccslapon* az adott mérkőzésen való részvételi szándékukat. A csapattársak ezt követően - ugyancsak a Mérkőzés előtti meccslapon - láthatják a mérkőzésre előregisztrált játékosok között a játékos nevét.

A szolgáltatás használata azért könnyítheti meg a csapat adott mérkőzésre való összeállítását, mert nem kell minden játékost külön elérni a mérkőzések előtt, hanem elegendő csak azokat telefonon megkeresni, akik nem regisztrálták magukat a mérkőzésen való részvételre.

Az Üzleti Liga Előregisztráció szolgáltatás és az Üzleti Liga Meccsfigyelő szolgáltatás együttes használata igazán hatékony eszköz a csapat szervezéséhez!

A Team menedzser válláról vehet le feladatot az Előregisztráció szolgáltatás, hiszen az előregisztrációt a játékosok is figyelhetik, így az előregisztrált keretben kevés játékost látva akár már ők is aktivizálni fogják magukat a többi csapattárs felkeresését illetően.

Előregisztráció publikussága

Alapértelmezésben a mérkőzésre történő előregisztráció nem publikus, tehát kizárólag a csapat játékoskeretébe leigazolt játékosok láthatják az Üzleti Liga Eredmények oldalon való belépést követően.

A Team menedzser, vagy az általa a Team menedzsment rendszer használatára felhatalmazott kapcsolattartó a Team menedzsmentben publikusra állíthatja a csapat előregisztrációját. Ezt a Csapat adatlapon (megnyitható bárhonnan, a csapat nevére kattintva) lehet megtenni. Publikus beállításnál az Üzleti Liga Eredmények oldal minden látogatója számára nyilvános a csapat mérkőzésre előregisztrált játékosainak névsora.

*Mérkőzés előtti meccslap
Az Üzleti Liga Eredmények oldal fontos és érdekes statisztikákat tartalmazó aloldala, mely a még le nem játszott mérkőzések időpontjára kattintva érhető el.
A mérkőzés előtti meccslapon nemcsak a két csapat adott mérkőzésen játékra jogosult játékosainak névsorát, hanem az ellenfélről, és annak játékosairól számos statisztikát találsz meg, továbbá itt használhatod az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció szolgáltatást, játékosként jelezheted a mérkőzésen való részvételi szándékodat.
Mérkőzés előtti meccslap megnyitása: A főmenüből válaszd ki a kívánt eseményt (bajnokságot), majd a bajnokság almenü 'Mérkőzések' menüpontját. A mérkőzések megjelenő listájában a még le nem játszott mérkőzéseknél azok időpontjára kattintva nyithatod meg a kívánt Mérkőzés előtti meccslapot.
Legjobb tudósítók
2018-2019 tavaszi-nyári idény
NévVárosÁtlag
Mihók RichárdBudapest4.65
Szöllősi PéterBudapest4.14
Horváth NorbertBudapest4.08
Halmos AttilaBudapest4.00
Hatos SzabolcsBudapest4.00
Stuber MárkSzékesfehérvár3.38

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.