Ma 2023. 12. 3. vasárnap, Ferenc napja van. Holnap Barbara, Borbála napja lesz.

Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció szolgáltatás

Az Üzleti Liga meccsszervező segédje egy igazán hasznos szolgáltatás lehet a bajnokságokban részt vevő csapatod számára!

Team menedzserekkel való beszélgetéseinkből kiderült, hogy több csapatnál is sokszor nehéz, fárasztó feladat a csapatkapitány számára az adott mérkőzésen pályára lépő csapat "összeszedése" a játékoskeretben levő játékosok közül.
Ebben kívánunk segítséget nyújtani az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció lehetőségével!

Az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció segítségével a szurkolói/játékos regisztrációval rendelkező játékosok jelezhetik a Mérkőzés előtti meccslapon* az adott mérkőzésen való részvételi szándékukat. A csapattársak ezt követően - ugyancsak a Mérkőzés előtti meccslapon - láthatják a mérkőzésre előregisztrált játékosok között a játékos nevét.

A szolgáltatás használata azért könnyítheti meg a csapat adott mérkőzésre való összeállítását, mert nem kell minden játékost külön elérni a mérkőzések előtt, hanem elegendő csak azokat telefonon megkeresni, akik nem regisztrálták magukat a mérkőzésen való részvételre.

Az Üzleti Liga Előregisztráció szolgáltatás és az Üzleti Liga Meccsfigyelő szolgáltatás együttes használata igazán hatékony eszköz a csapat szervezéséhez!

A Team menedzser válláról vehet le feladatot az Előregisztráció szolgáltatás, hiszen az előregisztrációt a játékosok is figyelhetik, így az előregisztrált keretben kevés játékost látva akár már ők is aktivizálni fogják magukat a többi csapattárs felkeresését illetően.

Előregisztráció publikussága

Alapértelmezésben a mérkőzésre történő előregisztráció nem publikus, tehát kizárólag a csapat játékoskeretébe leigazolt játékosok láthatják az Üzleti Liga Eredmények oldalon való belépést követően.

A Team menedzser, vagy az általa a Team menedzsment rendszer használatára felhatalmazott kapcsolattartó a Team menedzsmentben publikusra állíthatja a csapat előregisztrációját. Ezt a Csapat adatlapon (megnyitható bárhonnan, a csapat nevére kattintva) lehet megtenni. Publikus beállításnál az Üzleti Liga Eredmények oldal minden látogatója számára nyilvános a csapat mérkőzésre előregisztrált játékosainak névsora.

*Mérkőzés előtti meccslap
Az Üzleti Liga Eredmények oldal fontos és érdekes statisztikákat tartalmazó aloldala, mely a még le nem játszott mérkőzések időpontjára kattintva érhető el.
A mérkőzés előtti meccslapon nemcsak a két csapat adott mérkőzésen játékra jogosult játékosainak névsorát, hanem az ellenfélről, és annak játékosairól számos statisztikát találsz meg, továbbá itt használhatod az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció szolgáltatást, játékosként jelezheted a mérkőzésen való részvételi szándékodat.
Mérkőzés előtti meccslap megnyitása: A főmenüből válaszd ki a kívánt eseményt (bajnokságot), majd a bajnokság almenü 'Mérkőzések' menüpontját. A mérkőzések megjelenő listájában a még le nem játszott mérkőzéseknél azok időpontjára kattintva nyithatod meg a kívánt Mérkőzés előtti meccslapot.
Üzleti Liga legek
Legtöbb mérkőzésen való részvétel
Név Mérkőzések
Benkó József 685
TOP100-as lista megtekintése
Legjobb tudósítók
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Halmos DomokosBudapest5.00
Simon BenceBudapest4.90
Nestor TamásBudapest4.80
Mihók RichárdBudapest4.78
Berla AttilaBudapest3.88

Legjobb labdarúgó játékvezetők
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Fellner GergőBudapest4.83
Kovács AndrásBudapest4.67
Takács ZoltánBudapest4.56
Patócs GáborBudapest4.50
Kóródi LászlóBudapest2.53

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.