Ma 2023. 12. 3. vasárnap, Ferenc napja van. Holnap Barbara, Borbála napja lesz.

Üzleti Liga Meccsfigyelő szolgáltatás és Eredménykövetés

Nem fogsz többé megfeledkezni csapatod következő meccséről!

Az Üzleti Liga Meccsfigyelő szolgáltatás e-mailben értesít Téged soron következő mérkőzésed helyszínéről, időpontjáról az azt megelőző ötödik nap, illetve az azt közvetlenül megelőző nap reggel. Így a mérkőzéseid időpontjáról akkor is értesülhetsz, ha csapatod kapitánya, szervezője akár éppen szabadságát tölti.

Az esetleges időpontváltozások, vagy az elhalasztott mérkőzések pótlási időpontjai sem jelentenek többé problémát, hiszen az Üzleti liga Meccsfigyelő szolgáltatás e mérkőzések időpontjáról, helyszínéről is elküldi a tájékoztatást.

Az Üzleti Liga Meccsfigyelő szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy Szurkolói/játékos regisztrációra van szükséged! A regisztrációt követően azonosítóddal és jelszavaddal belépve máris aktiválhatod az Üzleti Liga Meccsfigyelőt.

Az Üzleti Liga Meccsfigyelő szolgáltatás aktiválása mindig az adott bajnokságra szól. Így ha több bajnokságban is szerepelsz párhuzhamosan, akkor minden bajnokságnál külön be kell kapcsolnod a szolgáltatást. Ugyanígy újabb bekapcsolás szükséges, ha a szolgáltatást csapatod következő bajnokságán is használni szeretnéd.

Meccsfigyelés bekapcsolása játékosok számára:

A meccsfigyelést regisztrált játékos/szurkolóként, az Üzleti Liga Eredmények oldalra bejelentkezve aktiválhatod.
A jobb oldali funkciófelületen a "Meccsfigyelés / Eredményfigyelés" hivatkozásra kattintva tudod megnyitni a beállítási oldalt, ahol jelölőnégyzetek segítségével aktiválhatod a szolgáltatást. Játékosként meccsfigyelést csak azokra a csapatokra kapcsolhatsz be, melyeknek igazolt játékosa vagy.
A meccsfigyelés a pipa jelölőnégyzetből való kivételével állítható le.


Eredménykövetés

Az Üzleti Liga Eredménykövetés szolgáltatás használata révén automatikusan megkapod közvetlen ellenfeleid legfrissebb mérkőzéseredményeit!
Az Üzleti Liga eredménykövető szolgáltatása a csapatoddal egy csoportban, osztályban levő csapatok aktuális eredményeiről e-mailben küld Neked tájékoztatást a mérkőzések másnapján.

Eredménykövetés bekapcsolása játékosok számára:
Az Eredménykövetést regisztráció és/vagy bejelentkezés után a megjelenő almenü "Meccsfigyelés / Eredményfigyelés" menüpontját kiválasztva jelölőnégyzetek segítségével aktiválhatod. Eredménykövetést csak azokra a csapatokra kapcsolhatsz be, melyeknek igazolt játékosa vagy. Az eredménykövetés a pipa jelölőnégyzetből való kivételével állítható le.


Csapatkapitányoknak, Team menedzsereknek

Érdemes bíztatnod csapatod játékosait a Meccsfigyelő szolgáltatás aktiválására, hiszen ez a szolgáltatás a mérkőzések előtt 5 és 1 nappal, a játékosoknak küldött tájékoztató e-mailek révén könnyíti meg munkádat.
Ha a csapat játékosai használják a Meccsfigyelő szolgáltatást, nyaralni is nyugodtan elmehetsz! A Meccsfigyelő automatikusan értesíti kollégáidat a csapat soron következő mérkőzéséről.


Szurkolóknak

Szurkoló regisztrációval a Csapatkövetés szolgáltatást aktiválhatod, melynek működése hasonló a meccsfigyeléshez.

Csapatkövetés bekapcsolása:
A szurkolói csapatkövetést kedvenc csapatod bármely mérkőzésének meccslapján (vagy mérkőzés előtti meccslapján*) egy kattintással bekapcsolhatod a Szurkolói csapatkövetés, meccsfigyelés című részben.

A beállított meccsfigyelés mindig csak az adott bajnokságra vonatkozik. Meccsfigyelést tetszőleges számú csapatra kapcsolhatsz be, a meccsfigyeléseket csapatonként ki is kapcsolhatod a bekapcsolással megegyező helyen.
*Mérkőzés előtti meccslap
Az Üzleti Liga Eredmények oldal fontos és érdekes statisztikákat tartalmazó aloldala! (Minden még le nem játszott mérkőzéshez kapcsolódik ilyen.)
A mérkőzés előtti meccslapon nemcsak a két csapat adott mérkőzésen játékra jogosult játékosainak névsorát, hanem az ellenfélről, és annak játékosairól számos statisztikát találsz meg, továbbá itt használhatod az Üzleti Liga Mérkőzés Előregisztráció szolgáltatást, mellyel játékosként jelezheted a mérkőzésen való részvételi szándékodat.
Mérkőzés előtti meccslap megnyitása: A főmenüből válaszd ki a kívánt eseményt (bajnokságot), majd a bajnokság almenü 'Mérkőzések'menüpontját. A mérkőzések megjelenő listájában a még le nem játszott mérkőzéseknél azok időpontjára kattintva nyithatod meg a kívánt Mérkőzés előtti meccslapot.
Üzleti Liga legek
Legtöbb mérkőzésen való részvétel
Név Mérkőzések
Benkó József 685
TOP100-as lista megtekintése
Legjobb tudósítók
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Halmos DomokosBudapest5.00
Simon BenceBudapest4.90
Nestor TamásBudapest4.80
Mihók RichárdBudapest4.78
Berla AttilaBudapest3.88

Legjobb labdarúgó játékvezetők
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Fellner GergőBudapest4.83
Kovács AndrásBudapest4.67
Takács ZoltánBudapest4.56
Patócs GáborBudapest4.50
Kóródi LászlóBudapest2.53

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.