Ma 2019. 10. 20. vasárnap, Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
Hétfő este? Akkor céges bowling!
Újra itt az izgalmas verseny Budapest legjobb pályáin!
Legyél ott és tarolj Te is!
November elején kezdünk!

Játékvezetők és a mérkőzésről szóló tudósítások értékelése

Tetszett a mérkőzésedről szóló tudósítás?
Elégedett voltál a játékvezetéssel?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
És az Üzleti Ligában ezt meg is oszthatod velünk.

A szolgáltatás igénybevételéhez csak egy játékos/szurkolói regisztrációra van szükség, és a mérkőzéseid meccslapján máris jelezheted, mennyire tetszett a tudósítás, vagy éppen a mérkőzés játékvezetése. Ha tetszett, és elégedett voltál, jutalmazd a tudósítót, illetve a játékvezetőt öt csillaggal!

Értékelést csapatod minden regisztrált játékosa leadhat, több értékelés esetén a megadott csillagok számát átlagoljuk. A mérkőzés meccslapján megtekinthető a leadott értékelések száma, és az azok átlagértéke is.

Használd bátran az értékeléseket, hiszen ezzel nemcsak véleményedet fejezheted ki, hanem segíted munkánk minőségének javítását is!
Ugyanakkor kérünk, hogy felelősségteljesen értékelj! A reálistól bármilyen irányba nagyon eltérő, megalapozatlanul szélsőséges értékelések nyomán nem tudjuk majd javítani sem a tudósítások színvonalát, sem pedig a játékvezetői teljesítményt.

Kérjük, hogy a játékvezetést és a tudósítást a mérkőzés egészét tekintve értékeld, egy kisebb részhiba miatt ne adj aránytalanul rossz értéket, illetve szimpátiából se adj jobbat a reálisnál! Értékelésed fontos számunkra, hiszen munkánkat a Te visszajelzéseidet is felhasználva tudjuk még tovább fejleszteni.

Ha valamely mérkőzés tudósítására, vagy játékvezetésére egy, illetve két csillagos értékelést adsz, akkor azt szövegesen is meg kell indokolnod.
Fenntartjuk annak a jogát, hogy az indoklással kapcsolatban bővebb tájékoztatást kérjünk Tőled, illetve az értékelést megalapozatlannak minősítsük, és töröljük. Ha valamely értékelésed törlésre kerül, arról írásban, külön tájékoztatni fogunk.

A legjobb 5 tudósító, és sportáganként a legjobb 5 játékvezető automatikusan frissülő rangsora, és átlagértékeik ( belépést követően) megtekinthetők az Üzleti Liga Eredmények oldal jobb oldali hasábjában. Csak az a játékvezető, illetve tudósító jelenik meg a listában, akit már legalább ötször értékeltek.

Az őszi-téli, illetve a tavasz-nyári idényben külön-külön összesítjük az értékeléseket, és az egyes tudósítók, játékvezetők átlagszámítása a szezon elején mindig újraindul.

Mind az őszi-téli, mind pedig a tavasz-nyári idény végén nyereménysorsolást tartunk, az értékelést leadók között értékes nyereményt, nyereményeket sorsolunk ki!
Legjobb tudósítók
2019-2020 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Nestor TamásBudapest5.00
Mihók RichárdBudapest4.25
Horváth NorbertBudapest4.00

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.