Ma 2023. 12. 3. vasárnap, Ferenc napja van. Holnap Barbara, Borbála napja lesz.

Játékvezetők és a mérkőzésről szóló tudósítások értékelése

Tetszett a mérkőzésedről szóló tudósítás?
Elégedett voltál a játékvezetéssel?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
És az Üzleti Ligában ezt meg is oszthatod velünk.

A szolgáltatás igénybevételéhez csak egy játékos/szurkolói regisztrációra van szükség, és a mérkőzéseid meccslapján máris jelezheted, mennyire tetszett a tudósítás, vagy éppen a mérkőzés játékvezetése. Ha tetszett, és elégedett voltál, jutalmazd a tudósítót, illetve a játékvezetőt öt csillaggal!

Értékelést csapatod minden regisztrált játékosa leadhat, több értékelés esetén a megadott csillagok számát átlagoljuk. A mérkőzés meccslapján megtekinthető a leadott értékelések száma, és az azok átlagértéke is.

Használd bátran az értékeléseket, hiszen ezzel nemcsak véleményedet fejezheted ki, hanem segíted munkánk minőségének javítását is!
Ugyanakkor kérünk, hogy felelősségteljesen értékelj! A reálistól bármilyen irányba nagyon eltérő, megalapozatlanul szélsőséges értékelések nyomán nem tudjuk majd javítani sem a tudósítások színvonalát, sem pedig a játékvezetői teljesítményt.

Kérjük, hogy a játékvezetést és a tudósítást a mérkőzés egészét tekintve értékeld, egy kisebb részhiba miatt ne adj aránytalanul rossz értéket, illetve szimpátiából se adj jobbat a reálisnál! Értékelésed fontos számunkra, hiszen munkánkat a Te visszajelzéseidet is felhasználva tudjuk még tovább fejleszteni.

Ha valamely mérkőzés tudósítására, vagy játékvezetésére egy, illetve két csillagos értékelést adsz, akkor azt szövegesen is meg kell indokolnod.
Fenntartjuk annak a jogát, hogy az indoklással kapcsolatban bővebb tájékoztatást kérjünk Tőled, illetve az értékelést megalapozatlannak minősítsük, és töröljük. Ha valamely értékelésed törlésre kerül, arról írásban, külön tájékoztatni fogunk.

A legjobb 5 tudósító, és sportáganként a legjobb 5 játékvezető automatikusan frissülő rangsora, és átlagértékeik ( belépést követően) megtekinthetők az Üzleti Liga Eredmények oldal jobb oldali hasábjában. Csak az a játékvezető, illetve tudósító jelenik meg a listában, akit már legalább ötször értékeltek.

Az őszi-téli, illetve a tavasz-nyári idényben külön-külön összesítjük az értékeléseket, és az egyes tudósítók, játékvezetők átlagszámítása a szezon elején mindig újraindul.

Mind az őszi-téli, mind pedig a tavasz-nyári idény végén nyereménysorsolást tartunk, az értékelést leadók között értékes nyereményt, nyereményeket sorsolunk ki!
Üzleti Liga legek
Legtöbb mérkőzésen való részvétel
Név Mérkőzések
Benkó József 685
TOP100-as lista megtekintése
Legjobb tudósítók
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Halmos DomokosBudapest5.00
Simon BenceBudapest4.90
Nestor TamásBudapest4.80
Mihók RichárdBudapest4.78
Berla AttilaBudapest3.88

Legjobb labdarúgó játékvezetők
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Fellner GergőBudapest4.83
Kovács AndrásBudapest4.67
Takács ZoltánBudapest4.56
Patócs GáborBudapest4.50
Kóródi LászlóBudapest2.53

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.