Ma 2020. 6. 2. kedd, Anita, Kármen napja van. Holnap Klotild napja lesz.
Üzleti Liga Székesfehérvár: bemutatkozik a Harman Becker Automotive Systems Kft. csapata

Az új csapatokat bemutató sorozatunkból a székesfehérvári bajnokság sem maradhat ki: a HARMAN nem tekinthető teljesen újoncnak az Üzleti Liga történelmében, hiszen korábban már vettek részt egynapos kupákon, viszont a bajnokságban most debütálnak.

A HARMAN különböző technikai megoldások széles termékpalettáját tervezi és gyártja az autóipar, a szórakoztató elektronikai ipar és más vállalatok számára világszerte. A vállalat vezető világmárkái többek között az AKG®, Harman Kardon®, Infinity ®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® és Revel® - termékeiket zenerajongók, valamint zenészek használják világszerte, ahol csak fellépnek. Az utakon több mint 25 millió személygépjármű rendelkezik a HARMAN audio és infotainment rendszereivel. A szoftver megoldásaik több milliárd mobil eszközön és rendszeren futnak, amelyek minden platformon biztonságosan összekapcsolhatók – a munkahelytől az otthonokig és az autóktól a mobiltelefonokig. A vállalat a Samsung Electronics teljes tulajdonú leányvállalata.

A rövid ismertető után további részleteket tudhattunk meg a csapatról a HARMAN csapatkapitányával, Fülöp Ákossal készült interjúban.

- Honnan hallottatok az  Üzleti Ligáról?

 Székesfehérváron a kispályás fociban jártas emberek körében hétről hétre beszédtéma a városi bajnokság mellett az Üzleti Liga eredményeinek alakulása is. Csapatunk több játékosa is érdekelt volt az említett bajnokságokban külsősként. Idén végre a saját csapatunk, a HARMAN színeiben küzdhetünk.

- Fociztatok már együtt korábban?

 A csapatösszeállítást tekintve egy újonc alakulat vagyunk. Többen játszottunk már együtt különböző csapatokban, de így egy csapatként az első fordulóban debütáltunk.

- Mik a csapat céljai az első idényben?

 Az ilyen remek rendezvények mindig a csapatépítésre irányulnak. Mi is ezt tűztük ki legfontosabb célunknak. Persze ennek a legjobb eszköze a közös siker. A szórakoztató időtöltés mellett igyekszünk eredményesen játszani. Alapvetően a felsőházba kerülést várjuk magunktól.

- Van valami hagyománya cégeteknél a sportolásnak?

 Cégünk támogatóan áll a sporttevékenységekhez. Jól mutatja, hogy családi napjainkon több sportban is rendezünk házi bajnokságot. Természetesen a legnagyobb érdeklődés mindig a foci iránt van. Idén megrendezésre került az első országos Harman foci kupa is Pécsett. A rendezvényen a Harman minden telephelyéről indultak csapatok. A vándorkupát végül sikerült Székesfehérvárra hozni. Ez a siker adta az ötletet, hogy kipróbáljuk magunkat az Üzleti Ligában is egy kissé átalakult csapattal.

- Könnyen sikerült a csapat toborzása?

 Nagyon könnyen. Már a nevezés ötletének felmerülésekor kialakult a csapat magja. Amint a Harman áldását adta az ötletre már teljes létszámmal rendelkeztünk.

 - Kik alkotják a csapatot, egy részlegről vagy különböző területekről jön össze a létszám?

 Ahogy termékeinkben, úgy csapatunkban is jól megfigyelhető a diverzitás. A HARMAN akusztikai és elektronikai gyáregysége is képviseltetve van a csapatban, felvonultatva cégünk legtöbb részlegét a termeléstől, a mérnökségen át, a raktárig.

 

 

Köszönjük a csapatnak a bemutatkozást és sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Halmos Attila

2020.03.11.

Üzleti Liga legek
Legtöbb mérkőzésen való részvétel
Név Mérkőzések
Benkó József 681
TOP100-as lista megtekintése
Legtöbb gól egy meccsen
Név Idény Gól
Török Pál 2015-2016 12
TOP100-as lista megtekintése
Legtöbb gól egy meccsen (kézilabda)
Név Idény Gól
Buday Ferenc 2013-2014 20
további játékosok megtekintése
Legtöbb dobott pont egy meccsen
Név Idény Pont
Kis Dániel 2013-2014 57
további játékosok megtekintése

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.