Ma 2022. 8. 8. hétfõ, László napja van. Holnap Emõd napja lesz.
Üzleti Liga Győr, Székesfehérvár: a következő játékhét

A győri ligában az utolsó játékhét következik, nézzük meg hogyan alakult a liga. Székesfehérváron azonban még folyik az érmekért a harc, így nem lesz hiány izgalmas találkozókból a héten.

Az Üzleti Liga Győrben a Dana Hungary Gyártó Kft. csapata már korábban megnyerte a bajnokságot, azonban a második helye még változhat az utolsó fordulóban, de ehhez komoly meglepetésekre kellenének.

Rába – Ceres

A Rába csapata jelenleg a 2. helyen áll két ponttal megelőzve az Unicentrál csapatát, tehát ha a Rába megnyeri az utolsó meccsét akkor nem is lesz már kérdés. Egyértelműen a hazai csapat a találkozó esélyese, hiszen már találkoztak idén az újonc Ceres csapatával, akkor 14-1-es győzelmet arattak, nehéz elképzelni, hogy nem fogják behúzni ezt a mérkőzést, és bezsebelni az ezüstérmet.

IMPERIAL – Unicentrál

Az Unicentrál csapatának a harmadik helye már biztos, így az érem már meg van, de azért ott vannak lőtávolban a Rába mögött. Az Unicentrálnak is papírforma mérkőzése van hátra, az első találkozón kiütéses 13-3-as győzelmet arattak az IMPERIAL csapatával szemben. A góllövőlistán komolyabb harc várható, hiszen 17-17 góllal áll a második helyen az Unicentrálos Czeitler Dávid és a Rába csapatából Dinya Zsolt, a listát a 26 gólos Rédei Márk vezeti a Danából.

 

Székesfehérváron még két forduló van hátra, és még semmi nem dőlt el, bár a Hydro csapata jó pozícióból várja a végjátékot, de két nagyon fontos találkozójuk lesz hátra, ráadásul a Városgondnokságának még 3 meccse van hátra és 6 pont a hátránya.

Hydro – VIDEOTON

Mindkét csapatnak még két találkozója van hátra a bajnokságban, a Hydro 26 ponttal vezeti a tabellát, a VIDEOTON pedig 21 ponttal a második helyen áll. Ha a hazaiak megnyerik a meccset, akkor már csak a 20 pontos még 3 mérkőzést játszó Vársosgondnoksága csapatára kell odafigyelniük, azonban ha a VIDEOTON nyerni tudna, akkor 3 pontra zárkóznának és még a bajnoki címre is lenne esélyük, tehát egy nagyon izgalmas és kiélezett csata várható, nem kis téttel. A mérkőzést július 22-én rendezik a Főnix Grundon.

A Városgondnoksága SE csapata ezen a héten a található STX Horseboxes Kft. 2 csapatával fog megmérkőzni, azután pedig a Seawing Kft.-vel, mindkét mérkőzésnek ők az esélyesei, ha hozni tudnák a papírformát, akkor 26 ponttal vághatnának neki az utolsó fordulóban megrendezendő Hydro elleni összecsapásnak. Tehát a Hydro a VIDEOTON elleni meccsen nagyon fontos pontokat gyűjthet a Városgondnoksága elleni összecsapásra, de ha kikapnának akkor az is előfordulhat, hogy két 26 pontos csapat fog megmérkőzni augusztus 5-én. Nagy izgalmakat tartogat még az Üzleti Liga Székesfehérvár

 

Halmos Attila

2020.07.21

 

Legjobb tudósítók
2021-2022 tavaszi-nyári idény
NévVárosÁtlag
Halmos AttilaBudapest4.88
Forgács MilánBudapest4.67
Mihók RichárdBudapest4.57
Horváth NorbertBudapest4.40
Stuber MárkBudapest4.15

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.