Ma 2023. 12. 3. vasárnap, Ferenc napja van. Holnap Barbara, Borbála napja lesz.
Újoncként elsősorban a tisztes helytállás a célunk - bemutatkozik a MOL GBS csapata

Az idei futballszezon számos céges csapatot megmozgatott, így a régi illetve még régebbi motorosok mellett új csapatokat is köszönthetünk a Ligában. Első mérkőzéseit játszotta a bajnokságban a frissen induló, és már egy MOL-rangadót is maga mögött tudó MOL GBS csapata is, akiknek csapatvezetője, Bujnyik Balázs beszélt arról, milyen úton jutottak el az indulásig, mik a várakozásaik és eddigi tapasztalataik.

A MOL GBS Magyarország Kft. a MOL-csoport jelentős részének nyújt pénzügyi és HR szolgáltatásokat. A MOL leányvállalatok különféle pénzügyi és HR folyamatait a cégünk több területre, szekcióra lebontva koordinálja. Jelenleg a MOL GBS Kft. központja - hasonlóan a MOL-csoport többi cégéhez - a MOL Campusban található, de számos egyéb telephely mellett Tiszaújvárosban és Algyőn vagyunk még jelen jelentős létszámmal. 


- Hogyan értesültetek az Üzleti Ligáról, és honnan jött a motiváció ahhoz, hogy ti magatok is nekivágjatok a bajnokságnak?


- Az Üzleti Liga nevű bajnoksággal először egy Facebook-os hirdetésben találkoztam, és felvetettük a kollégákkal egymás között, hogy mi lenne, ha elindulnánk rajta. Már korábban is próbálkoztunk céges foci szervezésével, azonban ezek a próbálkozások elhaltak. Szerencsére jött ez a lehetőség és sikerült összehozni egy csapatot is.


- A vállalatnál kiemelten fontosnak tartják a sport közösségteremtő és egészségmegőrző értékeit, van már hagyománya a közös sportolásnak, csapatsportos szabadidőtöltésnek, vagy inkább ti vagytok ennek az úttörői?

- A MOL-csoportnál kiemelt fontossággal kezelik a sportolási lehetőségeket. Egyrészt a MOL Campusban egy konditerem áll a dolgozók rendelkezésére, másrészt rendszeresen buzdítják és toborozzák a kollégákat különféle sporteseményekre. 


- Korábban játszottatok, sportoltatok már közösen? Hogy ment a csapat toborzása, milyen volt a hangulat a munkatársak körében a csapatindítás kapcsán?

- Korábban nem fociztunk még együtt csapatszinten, de már a kezdetektől fogva éreztem, hogy a csapat hozzáállásával biztosan nem lesz gond. A csapatindítás kapcsán meg kell jegyeznem, hogy rendkívül rövid idő alatt sikerült csapatot alakítani. A kollégáink nagy hányada abszolút támogatta az Üzleti Ligában való elindulást és továbbra is nagy érdeklődéssel fogadják az aktuális eredményeinket. 


- Az előző fordulóban nagy taktikai csatát követően gyönyörű utolsó perces találattal egyenlítettetek. Milyenek jelenleg a várakozásaitok és a tapasztalataitok a Ligával kapcsolatban, illetve vannak olyan csapatok, akiket már korábban is ismertetek, vagy akikkel már itt tudtatok kapcsolatot kialakítani?

- Újoncként elsősorban csak a tisztes helytállás a célunk. Tudjuk, hogy vannak nagyon jó képességű csapatok is a csoportunkban. A csapat hozzáállása kiváló, mindenki amikor csak tud, eljön a játéknapokra. A Liga szervezése nagyon profi, érezhető, hogy hozzáértő személyek irányítják minden részletét. A más csapatokkal való ismerkedés kimerül abban, hogy egymás ellen játszunk, de eddig minden esetben jó benyomásunk volt az ellenfelekről. Az egész MOL GBS FC nevében köszönöm, hogy bemutathattam a csapatunkat. Hajrá GBS!

Köszönjük mi is a bemutatkozást, sok sikert és szép közös élményeket kívánunk az Üzleti Ligában!
 

Simon Bence
2023. október 31.

Üzleti Liga legek
Legtöbb mérkőzésen való részvétel
Név Mérkőzések
Benkó József 685
TOP100-as lista megtekintése
Legjobb tudósítók
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Halmos DomokosBudapest5.00
Simon BenceBudapest4.90
Nestor TamásBudapest4.80
Mihók RichárdBudapest4.78
Berla AttilaBudapest3.88

Legjobb labdarúgó játékvezetők
2023-2024 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Fellner GergőBudapest4.83
Kovács AndrásBudapest4.67
Takács ZoltánBudapest4.56
Patócs GáborBudapest4.50
Kóródi LászlóBudapest2.53

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.