Ma 2020. 4. 5. vasárnap, Vince napja van. Holnap Vilmos, Bíborka napja lesz.
Indoor Üzleti Liga sorozatunk 5. része: bemutatkozik a Vaba Logistics Kft.

A cégek között országosan is a legnagyobb teremlabdarúgó bajnokság "startpisztolya" a héten már el is dördült, ismertető sorozatunkban pedig ezúttal egy igen szerteágazó tevékenységet folytató újonc, az Újlengyelről nevező VABA Logistics Kft. kerül bemutatásra.  A vállalat megismertetésében a labdarúgócsapat kapitánya, Balog István sietett segítségünkre.

"Egy kisvállalkozás vagyunk, ami teljes mértékben családi vállalkozás. Több téren is van azonban érdekeltségünk, a legfontosabbnak tartjuk a több lábon állást/stabilitást!" Az üzemeltetési, szállítmányozási jellegű tevékenységek szerteágazó feladatkört tesznek lehetővé, itt a vállalkozás egyaránt működtet csomagolóüzemet, de a raktári munkák többirányú menedzselése mellett komissiózással és építőipari munkálatokkal, azok megszervezésével, de a szállítás és helyi tevékenység lebonyolításával egyaránt foglalkozik. Nem vitás, a megannyi tényező, tevékenység figyelembevétele, összehangolása bizony a pályán is elkél majd az erre szakosodott csapattársak között, de a közös élmények még fokozhatják is az eredményességi mutatót a napi feladatokban.

- Hogyan jutottatok el az Üzleti Liga felleléséig, és elhatározásra a nevezésetek kapcsán?

- Egyik kollégánk, aki gépkezelőként dolgozik velünk, szólt, hogy hallott egy lehetőséget ahol focizni lehet... Így kezdtünk el kutakodni és jutottunk el hozzátok. A lelkesedés persze igen hamar megnőtt, már napok óta ez a beszédtéma nálunk!

- Gyorsan sikerült a csapat toborzása, illetve hamar összejött a keret? Voltak előzetes előkészületek?

- Karácsony előtt egy villámtornán részt vettünk, mert bár szinte mindenki ismeri egymást, de nem játszottunk még együtt! A közös bennünk, hogy kollégák vagyunk és szeretjük a futballt! Páran még lehet, hogy tudunk is játszani, majd meglátjuk, ez mire lesz elég!

- Milyen célokat tűztetek ki az első szezonotokban?

- Az első idényben a célunk, hogy csapattá formálódjunk, emellett persze minden meccset komolyan veszünk és meg akarunk nyerni! De reálisan gondolkozunk és elsősorban meg akarjuk ismerni egymást a pályán is.

- Említetted, hogy meglehetősen sok irányzatban vagytok érdekeltek, ha jól értem ez takarhatja azt, hogy esetleg a csapat résztvevői nemhogy több részlegről, de területről is jönnek?

- A csapat különböző területekről, minden pozíciót érintve tevődik össze. Vannak kollégák, akik nem is ismerik egymást, mert az építőipar helyben teljesen eltérő az üzemtől! Mindenképp jó csapatépítő összejövetelek lesznek ezek a napok, amikor focizunk!

- Az osztatlan lelkesedés komoly létszámot jelezhet a keret vonatkozásában, de a fizikai - időbeli távolságok miatt a meccs időpontjait várhatóan mennyire sikerül összeegyeztetni?

- A csapat toborzása egészen könnyűnek bizonyult, az ügyvezetőtől kezdve mindenkit érdekelt, így nincs gondunk ezzel! Ami probléma lehet, hogy a beosztások/több részleg miatt nem biztos, hogy egy szezon alatt kétszer ugyanaz a csapat ki tud állni! Ez mindenképp hátrány lehet, de idővel majd csak összekovácsolódunk!

- Köszönjük a válaszokat! Sok új örömöt, sikerélményt kívánok az új megmérettetéshez az Üzleti Liga csapata nevében is!

- Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk egy olyan rendezvényre, amit ti itt biztosítatok a sportkedvelő embereknek,  így számunkra is! Nagyon várjuk a megmérettetést, már napok óta lázban égünk... Bízom benne, hogy mindent egybevetve értékes élményekben lesz részünk ezen bajnokságban!


Kunvári Krisztián

2020. január 15.

Legjobb tudósítók
2019-2020 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Mucsi ViktorTatabánya5.00
Korom MilánBudapest5.00
Hatos SzabolcsBudapest5.00
Nestor TamásBudapest4.98
Rácz BálintBudapest4.86
Halmos AttilaBudapest4.76
Halmos DomokosBudapest4.67

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.