Ma 2020. 7. 9. csütörtök, Lukrécia napja van. Holnap Amália napja lesz.
Indoor Üzleti Liga sorozatunk 5. része: bemutatkozik a Vaba Logistics Kft.

A cégek között országosan is a legnagyobb teremlabdarúgó bajnokság "startpisztolya" a héten már el is dördült, ismertető sorozatunkban pedig ezúttal egy igen szerteágazó tevékenységet folytató újonc, az Újlengyelről nevező VABA Logistics Kft. kerül bemutatásra.  A vállalat megismertetésében a labdarúgócsapat kapitánya, Balog István sietett segítségünkre.

"Egy kisvállalkozás vagyunk, ami teljes mértékben családi vállalkozás. Több téren is van azonban érdekeltségünk, a legfontosabbnak tartjuk a több lábon állást/stabilitást!" Az üzemeltetési, szállítmányozási jellegű tevékenységek szerteágazó feladatkört tesznek lehetővé, itt a vállalkozás egyaránt működtet csomagolóüzemet, de a raktári munkák többirányú menedzselése mellett komissiózással és építőipari munkálatokkal, azok megszervezésével, de a szállítás és helyi tevékenység lebonyolításával egyaránt foglalkozik. Nem vitás, a megannyi tényező, tevékenység figyelembevétele, összehangolása bizony a pályán is elkél majd az erre szakosodott csapattársak között, de a közös élmények még fokozhatják is az eredményességi mutatót a napi feladatokban.

- Hogyan jutottatok el az Üzleti Liga felleléséig, és elhatározásra a nevezésetek kapcsán?

- Egyik kollégánk, aki gépkezelőként dolgozik velünk, szólt, hogy hallott egy lehetőséget ahol focizni lehet... Így kezdtünk el kutakodni és jutottunk el hozzátok. A lelkesedés persze igen hamar megnőtt, már napok óta ez a beszédtéma nálunk!

- Gyorsan sikerült a csapat toborzása, illetve hamar összejött a keret? Voltak előzetes előkészületek?

- Karácsony előtt egy villámtornán részt vettünk, mert bár szinte mindenki ismeri egymást, de nem játszottunk még együtt! A közös bennünk, hogy kollégák vagyunk és szeretjük a futballt! Páran még lehet, hogy tudunk is játszani, majd meglátjuk, ez mire lesz elég!

- Milyen célokat tűztetek ki az első szezonotokban?

- Az első idényben a célunk, hogy csapattá formálódjunk, emellett persze minden meccset komolyan veszünk és meg akarunk nyerni! De reálisan gondolkozunk és elsősorban meg akarjuk ismerni egymást a pályán is.

- Említetted, hogy meglehetősen sok irányzatban vagytok érdekeltek, ha jól értem ez takarhatja azt, hogy esetleg a csapat résztvevői nemhogy több részlegről, de területről is jönnek?

- A csapat különböző területekről, minden pozíciót érintve tevődik össze. Vannak kollégák, akik nem is ismerik egymást, mert az építőipar helyben teljesen eltérő az üzemtől! Mindenképp jó csapatépítő összejövetelek lesznek ezek a napok, amikor focizunk!

- Az osztatlan lelkesedés komoly létszámot jelezhet a keret vonatkozásában, de a fizikai - időbeli távolságok miatt a meccs időpontjait várhatóan mennyire sikerül összeegyeztetni?

- A csapat toborzása egészen könnyűnek bizonyult, az ügyvezetőtől kezdve mindenkit érdekelt, így nincs gondunk ezzel! Ami probléma lehet, hogy a beosztások/több részleg miatt nem biztos, hogy egy szezon alatt kétszer ugyanaz a csapat ki tud állni! Ez mindenképp hátrány lehet, de idővel majd csak összekovácsolódunk!

- Köszönjük a válaszokat! Sok új örömöt, sikerélményt kívánok az új megmérettetéshez az Üzleti Liga csapata nevében is!

- Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk egy olyan rendezvényre, amit ti itt biztosítatok a sportkedvelő embereknek,  így számunkra is! Nagyon várjuk a megmérettetést, már napok óta lázban égünk... Bízom benne, hogy mindent egybevetve értékes élményekben lesz részünk ezen bajnokságban!


Kunvári Krisztián

2020. január 15.

Üzleti Liga legek
Legtöbb mérkőzésen való részvétel
Név Mérkőzések
Benkó József 685
TOP100-as lista megtekintése
Legtöbb gól egy meccsen
Név Idény Gól
Török Pál 2015-2016 12
TOP100-as lista megtekintése
Legtöbb gól egy meccsen (kézilabda)
Név Idény Gól
Buday Ferenc 2013-2014 20
további játékosok megtekintése
Legtöbb dobott pont egy meccsen
Név Idény Pont
Kis Dániel 2013-2014 57
további játékosok megtekintése

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.