Ma 2020. 2. 22. szombat, Gerzson, Zétény napja van. Holnap Alfréd, Mirtill napja lesz.
Jön a tavaszi céges kosárlabda!
régi-új helyszínen is
40 csapattal
új résztvevőkkel
Üzleti Kosárliga 2 2020.
Indoor Üzleti Liga sorozatunk 3. része: bemutatkozik az i - Cell Mobilsoft

Az Indoor Üzleti liga 2020 - as maratoni teremversengése ezúttal 9 új csapattal gyarapodott, bemutatkozó sorozatunk 3. részében pedig egy olyan céget jeleníthetünk meg, ahol bizony komoly hagyományai vannak a labdarúgásnak, de az egylet egyéb úton - módon is egy fittebb alakulatot jelezhet előre a versenyfutásban. Tekintsük is át a cég sokoldalú tevékenységi körét.

Az i-Cell 2013 óta sikeresen nyújt komplex megoldásokat olyan területeken, mint mobilfizetés, áruforgalom ellenőrzése, elektronikus számlák kezelése, utcai és zárt téri parkolás, útdíjszedés és intelligens mobilitás koncepció. "Mi tartjuk a rekordot az egész országra kiterjedő útdíjrendszer leggyorsabb bevezetésében a világon. A teljes rendszert 2,5 hónap alatt vezettük be, 6 500 km díjköteles úthálózaton. Korszerű megoldásainkat 2 000 000 végfelhasználó és több mint 40 000 vállalat használja Magyarországon, Ausztriában, Németországban és Kínában. Rendszereink évente több mint 25 000 000 tranzakciót kezelnek. Megrendelőink 2013 óta több mint € 5 000 000 000 euró bevételhez jutottak az általunk tervezett korszerűbb  technológiák bevezetésének köszönhetően". A kimunkált, és költséghatékony megoldások merőben új struktúrákat, lehetőségeket biztosítanak a technológiákat alkalmazó cégeknek, és a szigorú fegyelmen, ellenőrzésen alapuló kontroll akár áthallással is bírhat a céges focicsapat felépítésére is. A részletekről a csapat kapitányát, Zsadányi Mihályt kérdeztük.

- Honnan hallottatok az Indoor Üzleti Ligáról?

Ismerősöktől hallottunk erről a lehetőségről. Nagyjából egy éve érlelődik a gondolat, hogy szeretnénk megmérettetni magunkat szervezett keretek között. Most jutottunk el odáig, hogy bele vágjunk. Izgatottan várjuk.

 - Fociztatok már együtt korábban is?

Igen, heti szinten járunk össze focizni évek óta. Illetve tartottunk már egy saját szervezésű minitornát is, ahol üzleti partnereinkkel méretettünk meg.

 - Milyen célokat fogalmaztatok meg az első idényben?

Az első idényben a csapat pozícionálása a cél a mezőnyben és persze, hogy jól érezzük magunkat, jó meccseket játszunk.

 - Kik alkotják a team-et, egy részlegről, vagy különböző területekről jön össze a létszám?

A cégen belül különböző területekről érkeznek a játékosok (szoftver fejlesztők, értékesítők), különböző korosztályból.

 - Mennyire könnyen sikerült a jelenlegi gárda toborzása?

Elég könnyen ment, miután megszületett a döntés, pár nap alatt összeállt a csapat.

 - Előzetes elképzeléseitek alapján van- e a mezőnyben olyan csapat, amellyel szívesen találkoznátok?

Kifejezetten ilyen csapat nincs, mint mondtam, első idényünk a erőfelmérésről fog szólni. Későbbiekben biztos lesznek olyan csapatok, melyekkel szívesen összetalálkoznánk újból.

 - Nem egészen most kezditek az ABC- t az eddigi út megvilágításában. Ezek szerint van hagyománya cégeteknél a sportolásnak?

Igen, ezen a téren a foci a zászlóshajó, rendszeresen járunk össze a kollégákkal. De más mozgásformákat is szívesen űznek kollégáink.


Az előzékeny válaszokból is kitűnik, hogy a cég védjegyeként a pályán levő, ott nyíló és adódó tereket is ugyanolyan precízióval igyekszik majd ellenőrizni, mint a bennefoglalt korszerű megoldásokban. Avagy reszkessenek a vakfoltok! :)
 

Kunvári Krisztián

2020. január 13.

 

Legjobb tudósítók
2019-2020 őszi-téli idény
NévVárosÁtlag
Mucsi ViktorTatabánya5.00
Korom MilánBudapest5.00
Nestor TamásBudapest4.97
Rácz BálintBudapest4.85
Halmos AttilaBudapest4.75
Halmos DomokosBudapest4.57

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.