Ma 2020. 10. 1. csütörtök, Malvin napja van. Holnap Petra napja lesz.
Indoor Üzleti Liga sorozatunk 2. része: bemutatkozik a Schneider GSC

Sorozatunkból 2. versenyzőként a Schneider GSC csapata nevezett a 2020 -as Indoor Üzleti Liga hosszú versengésére. A cég érdekessége, hogy már korábban is indítottak egy nemzetközi jellegű gárdát, akik legutóbb az Ágazati Liga vetélkedésén vehettek részt, tekintsük is most át tevékenységüket!

"Energetikai és automatizálási digitális megoldásokat kínálunk a hatékonyság és a fenntarthatóság érdekében. Mindenkit arra ösztönzünk, hogy hozza ki a legtöbbet energiájából és erőforrásaiból, kövesse  Life Is On filozófiánkat, így biztosítva, hogy az energia mindenhol, mindig és mindenki számára elérhető legyen. Energetikai és  digitális megoldásokat biztosítunk továbbá a hatékonyság és a fenntarthatóság érdekében. A világ vezető energetikai technológiáit, a valós idejű automatizálást, szoftvereket és szolgáltatásokat az otthonok, épületek, adatközpontok, infrastruktúrák és iparágak számára elérhető integrált megoldásokba egyesítjük. A folyamatokat és az energiát biztonságossá és megbízhatóvá, hatékonnyá, fenntarthatóvá, nyílttá és összekapcsolttá tesszük". A merőben új innovációt terjesztő cég eddigi Schneider Electric nevű egylete mellett immár egy újabb társaságot delegál a ligába, a GSC európai stratégiai beszerzőinek csapatkapitányát, Oroszi Gergőt kérdeztük a várakozásokról.

- Már korábban is játszottatok együtt? Milyen célokat tűztetek ki az új idényre?

- A társaság nagy része nem játszott még együtt. Tekintettel arra, hogy nehéz elintézni 14+ embernel, hogy a hivatalos meccsen túlmenően meg máskor is áldozzanak időt a közös felkészülésre, ezért ebben a kiírásban az elsődleges cél az lesz, hogy minél jobban összeszokjon a csapat a műfüves bajnokság kezdetéig.

- Honnan hallottatok az Indoor Üzleti Ligáról?

- Játszottunk mi már korábban egy Schneider-es csapatban a műfüves bajnokságban, és az érdeklődés/lelkesedés a szervezetünkön belül annyira megnőtt, hogy úgy gondoltuk, ideje indítani egy saját csapatot is.

- Könnyen sikerült a csapat toborzása?

- Igen. Meglepően nagy volt az érdeklődés.

- Kik alkotják a csapatot? Egy részlegről, vagy különböző területekről jön össze a létszám?

- A csapat kizárólag európai stratégiai beszerzőkből áll – ha nem is riportol mindenki ugyanahhoz a managerhez, de a főnökeink főnöke már azért ugyanaz a személy.

- Esetleg van-e olyan csapat a mezőnyben, amellyel szívesen találkoznátok?

- Nincs. Teljesen zöldfülűként érkezünk, így a lényeg most, hogy mozogjunk együtt egy picit.

- Mint már említetted, indítottatok itt már csapatot. Ezek szerint komoly hagyománya van cégeteknél a sportolásnak.

- Így van. Szerintem kifejezetten pozitív, hogy az átlagnal jobban figyelnek erre a cégen belül. Házon belül szoktak rendezni sportnapokat, van focitorna is, aminek a győztese például egy nagyobb szabású – a különböző régiós győzteseket megmérettető – bajnokságon vesz részt Franciaorszagban!

- Köszönjük a tájékoztatást, és sok sikert kívánunk a csapat céljainak testet öltéséhez!

- Én köszönöm a lehetőséget!
 

Kunvári Krisztián

2020. január 10.

Üzleti Liga legek
Legtöbb mérkőzésen való részvétel
Név Mérkőzések
Benkó József 685
TOP100-as lista megtekintése
Legtöbb gól egy meccsen
Név Idény Gól
Török Pál 2015-2016 12
TOP100-as lista megtekintése
Legtöbb gól egy meccsen (kézilabda)
Név Idény Gól
Buday Ferenc 2013-2014 20
további játékosok megtekintése
Legtöbb dobott pont egy meccsen
Név Idény Pont
Kis Dániel 2013-2014 57
további játékosok megtekintése

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.