Ma 2022. 8. 8. hétfõ, László napja van. Holnap Emõd napja lesz.
Először Győrben az Országos Teremfoci Döntő!

Bár a 12 éve megrendezett első, Országos Teremfoci Döntőt a győri LEIER Brothers nyerte meg, eddig nem rendeztünk Győrben finálét. Ugyan a döntő mezőnyének legalább felét mindig a budapesti csapatok adják, de tavaly elhatároztuk, hogy a döntő helyszíne a továbbiakban a részt vevő városok között vándorolni fog. Ennek jegyében tavaly Tatabánya volt az idénybeli terembajnokságok elit mérkőzéseinek otthona, most pedig Győr lesz a következő helyszín!

Korántsem érdemtelenül kapja Győr a döntőt, hiszen a város csapatai eddig már 5 alkalommal hódították el az országos bajnoki címet. Közülük is a Laguna csapata triplázni tudott - jóllehet az aranykor már régebbre datálódik -, a fürdőszobaszalonos cég 2014-ben emelhette utoljára magasba a trófeát. Ezt követően a BDO Magyarország hegemóniája következett, ők is háromszor lettek elsők, mégpedig öt év leforgása alatt. Legutoljára tavaly lett a BDO Magyarország az év legjobb céges labdarúgó csapata.

Sajnos az idei kiírásban már egyik csapat sem lehet velünk, de a finálé színvonalát ez cseppet sem csorbítja, hiszen helyükre legalább olyan játékerejű, és hasonlóképpen sikerre éhes trónkövetelők érkeznek Győrbe, az Egyetemi Sportcsarnokba.

A döntőre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen azt szeptemberben rendezzük meg az Üzleti Liga 2019/2020. évi teremlabdarúgó bajnokságainak záró akkordjaként.

A döntő időpontja 2020. szeptember 12. szombat, délelőtt 10:00 óra.

Pontos cím: 9026 Győr, Vásárhelyi Pál u. 1.


Nemcsak a csapatokat, hanem minden érdeklődőt várunk majd szeretettel, a belépés ingyenes.

Tóth Szabolcs
2020. 07.15.

Legjobb tudósítók
2021-2022 tavaszi-nyári idény
NévVárosÁtlag
Halmos AttilaBudapest4.88
Forgács MilánBudapest4.67
Mihók RichárdBudapest4.57
Horváth NorbertBudapest4.40
Stuber MárkBudapest4.15

Oldalunk cookie-kat használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.